To je to što me zanima!

Misteriozna operacija pa fotka koju su fotošopirali: 'Skrivaju nešto jako ozbiljno oko Kate...'

Nakon što je bila na operaciji abdomena u siječnju, princeza od Walesa oporavljala se u Anmer Hallu. U ladanjskoj kući iz 19. stoljeća, koja je smještena u engleskom selu Anmer
Vidi originalni članak

Nešto užasno nije u redu. Ideja da Kate nije mogla sjediti za jedno fotografiranje govori mi da je ovo mnogo strašnija situacija nego što itko zna, rekao je nedavno izvor o zdravstvenom stanju princeze Kate Middleton (42) za The Post.

U AUTOMOBILU Nakon skandala s obiteljskom fotkom princeza Kate snimljena kako napušta dvorac s princem

Uslijedilo je to nakon što je Kensingtonska palača objavila obiteljsku fotografiju koju je snimio princ William (41), a koja pokazuje Kate Middleton s njihovih troje djece. A potom i povlačenja fotke zbog sumnje da je riječ o photoshopu ili 'staroj ljetnoj fotografiji dok je Kate bila zdrava'.

Nakon što je bila na operaciji abdomena u siječnju, princeza od Walesa oporavljala se u Anmer Hallu. U ladanjskoj kući iz 19. stoljeća, koja je smještena u engleskom selu Anmer.

Ta je kuća bila cijenjeno utočište unutar britanske kraljevske obitelji. Međutim, nedavni događaji gurnuli su ovu nekretninu u središte globalne pozornosti, a zabrinutost se vrti oko zdravlja i lokacije Kate Middleton. Ovu rezidenciju dijeli s princem Williamom nakon što ju je par dobio kao vjenčani dar od pokojne kraljice Elizabete II.

O NJOJ BRUJI CIJELI SVIJET Princeza Kate oglasila se nakon skandala s obiteljskom fotkom

Unatoč nemirima, Middleton je u ponedjeljak uočena kako nakratko napušta dvorac Windsor s princem Williamom. Ali glava joj je bila okrenuta na stranu i kamere joj nisu mogle uhvatiti lice.

Par je krenuo na putovanje u Westminster Abbey, obilježavajući princezino prvo pojavljivanje u više od dva mjeseca od njezine operacije.

Anmer Hall, sa svojih 10 spavaćih soba, bazenom i privatnim teniskim terenom, dugo je bio utočište za kraljevsku obitelj i njihovo troje djece, posebno tijekom pandemije. Od 2015. do 2017. Anmer Hall služio je kao primarna rezidencija para, pružajući predah od njihovih kraljevskih dužnosti.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • sky linee 13.03.2024.

    Gdje se uočava da ne može sjediti?

  • mudrac22 13.03.2024.

    Willi zna ,ali jos ne smije javno reci .

  • ukrudba 12.03.2024.

    Bit dijelom tog establišmenta nije lako. Trebaš u korijenu naravi i personalitija imat zlo kao modus operandi. Kate je vjerovatno sušta suprotnost toj obitelji i kupi u sebi a to prije ili kasnije dođe na naplatu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare