To je to što me zanima!

Mitchell iz 'Moderne obitelj' je dobio sina s mužem Justinom

Jesse i Justin dočekali su svoj mali svežanj veselja, Becketta Mercera Fergusona-Mikitu. Novi roditelji presretni su i jako uzbuđeni zbog ovog novog ih putovanja kao tročlane obitelji, rekao je prijatelj para
Vidi originalni članak

Jesse Tyler Ferguson (44), koji se proslavio ulogom Mitchella Pritchetta u seriji 'Moderna obitelj', i njegov suprug, odvjetnik Justin Mikita (34) postali su roditelji, javlja magazin People

POGLEDAJTE VIDEO: Sofia Vergara objavila stare fotografije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jesse i Justin dočekali su svoj mali svežanj veselja, Becketta Mercera Fergusona-Mikitu. Novi roditelji presretni su i jako uzbuđeni zbog ovog novog ih putovanja kao tročlane obitelji - rekao je prijatelj para za spomenuti magazin.

Glumac je u siječnju gostovao u talk showu kojeg vodi James Corden (41) te je tada javnosti obznanio sretnu vijest. 

- Kad napokon odrastete, mislim da se uozbiljite oko određenih stvari. Ovo je nešto što nisam nikome rekao, bilo bi dobro ako bismo mogli i dalje to zadržati između nas troje i svih vas, ali u srpnju ćemo moj suprug i ja postati očevi - rekao je tad Jesse i oduševio publiku u studiju. Tad nije rekao kako će postati roditelji dječaka.

Justin i Jesse u braku su od srpnja 2013. godine, a u veljači su organizirali zabavu povodom darivanja za dijete. Pozvali su mnoge kolege iz serije 'Moderna obitelj', a party je bio pored bazena. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bolna_istina 10.07.2020.

    Trudovi su dugo trajali?

  • presveti1 10.07.2020.

    aaaahahahahahha

  • netko iz 2 mase 10.07.2020.

    jadni Bože

Komentiraj...
Vidi sve komentare