To je to što me zanima!

Mitroplit Metodij: Toše Proeski može biti svetac

Makedonska pravoslavna crkva razmatra mogućnost da Tošu Proeskog proglasi svecem. Toše je bio omiljen i u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Nije nužno da je, onaj kojeg se proglašava svecem, činio čuda, rekao je mitropolit Metodij. Makedonska pravoslavna crkva razmatra mogućnost da Tošu Proeskog proglasi svecem. Izjava mitropolita podgrijala je nadanja Tošinih brojnih obožavatelja u njegovoj domovini da mu se i na taj način oda priznanje. A da je makedonski pjevač bio omiljen i u Hrvatskoj govore podaci o prodaji njegovog posljednjeg albuma "Igre bez granica". Rasprodali su 40 tisuća CD-ova, a ista pjesma je bila hit godine.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sanni_37 27.01.2008.

    Zasluzio je da bude proglasen za sveca.Nemam nista protiv Gibbonija,ali on je daleko od Tose u svakom pogledu,tako da nema smisla uporedjivati njih dvojicu,ili bilo kog s ovim andjelom.

  • carie 14.01.2008.

    Ukoliko je zaista moguće Tošu proglasuti svecem ja sam u potpunosti ZA. Jer je zaista bio svet, čudesan, uistinu kao da ne pripada ovom svijetu. Na vlastitoj koži sam to osjetila, i ukoliko je Toše samo djelić djelovao na druge, kao na mene....onda zaista mislim da ima razloga za proglasiti ga svetim.

  • anti-gardy 13.01.2008.

    G-force...prije nego što napišeš ovako nešto probaj se malo raspitati čime je Toše ovo zaslužio i onda će ti biti puuuno jasnije... Toše se jako puno bavio humanitarnim radom, a to čak niti nije sve...pogledaj samo što ljudi koji ga stvarno poznaju pričaju o njemu... Ovo što čak i javnost zna nije sve jer znam još neke lijepe i nesebične stvari o njemu preko prijateljice koja je s njim radila...

Komentiraj...
Vidi sve komentare