To je to što me zanima!

Mlađa sestra Jennifer Lopez je u sjeni: Lynda je TV voditeljica

Pjevačica Lopez je često isticala koliko je ponosna na mlađu sestru jer odlično usklađuje majčinstvo i posao. Lynda je uspješna voditeljica na ABC-u te producentica
Vidi originalni članak

Toliko je volim i poštujem. Uvijek ju pitam treba li nešto, ali ona kaže da ne. Divim joj se jer je samohrana majka i iscrpljena te se ne stigne ni naspavati kako treba, rekla je svojedobno Jennifer Lopez (49) o svojoj mlađoj sestri Lynda Lopez (47). Mnogi fanovi pjevačice, koja je poznata diljem svijeta, ne znaju da je u rodu s novinarkom koja vodi vijesti na kanalu ABC te je producentica. 

Dok se Jennifer devedesetih godina usredotočila na svoju glazbenu karijeru, Lynda se posvetila televizijskom novinarstvu. Vodila je i zabavni program, a jednom je ugostila i svoju sestru, pjevačicu, no ostala je profesionalna, pa se nije primjećivalo da su u rodu. Često dijele zajedničke fotografije na društvenoj mreži i ističu kako su ponosne jedna na drugu. 

Lynda je 2008. rodila kćer Lucie (10) kojeg je dobila s tadašnjim dečkom, postprodukcijskim menadžerom Adamom Goldfried. Par je uskoro prekinuo, a ona je postala samohrana majka. Jennifer je često isticala koliko je ponosna na sestru jer odlično usklađuje majčinstvo i posao. Pjevačica i njezina mlađa sestra su rekle kako ih majka naučila neovisnosti i zbog toga su uspješne u onome što rade. 

- Brini se za sebe, radi što želiš. Ne moraš brinuti je li netko uz tebe jer ti si sama tu za sebe - ispričale su. Sestre su zajedno osnovale Zakladu obitelji Lopez za pomoć ženama i djeci da bi dobile bolju zdravstvenu skrb i obrazovanje, bez obzira na svoje prihode. Usto su 2014. otvorila Centar za zdravo djetinjstvo u Bronxu koji promovira zdravo jedenje, vježbanje te poboljšava pristup brizi za žene, djecu i obitelji. 

Lynda i Jennifer imaju još jednu stariju sestru Leslie. Bavila se opernim pjevanjem, a trenutno je kućanica i brine o obitelji. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kliko 05.10.2018.

    Bez operacija nije nikakva, bas kao sto bi bila i Jen da se nije dobro noza nauzivala.

  • Judita👥 05.10.2018.

    Jennifer ljepša..

  • triangle 05.10.2018.

    kako je ta Jennifer lijepa ,baš jako lijepa žena

Komentiraj...
Vidi sve komentare