To je to što me zanima!

'Mlada pjevačka nada'! Zgodan srpski producent iz 'Superstara' pokazao kako pjeva njegov otac

Filip Miletić poznat je hrvatskoj javnosti kao član žirija u 'Superstaru', a godinama već surađuje sa Severinom. Zajedno su ocjenjivali mlade nade u showu, a Filip je na Instagramu podijelio i kako mu pjeva otac
Vidi originalni članak

Jedna od najljepših stvari je kada se obitelj okupi za ručak pa se druži i uživa. Tako je bilo ovih dana i srpskom glazbenom producentu Filipu Miletiću (45) koji je na društvenim mrežama objavio snimku sebe i svoje obitelji iz jednog restorana u Beogradu. 

A Miletić, kojeg hrvatska javnost poznaje kao jednog od članova žirija RTL-ovog 'Superstara', ovaj put slušao je kako pjeva, ni više ni manje, nego njegov otac. 

- Mlada pjevačka nada - napisao je Miletić uz snimku svog oca kako pjeva, dok on sjedi kraj njega i smiješi se. 

Ranije je Miletić otkrio kako dolazi iz umjetničke obitelji pa i tako da mu je otac ugledni glazbenik, a umjetnošću se bavila i majka. 

VEČERA KOD SEVE Na Božić kod Severine stigao i Filip Miletić, fanovi poručili: 'Vi bi bili super par, baš si pašete'

- Glazbom sam se počeo baviti čim sam prohodao i nešto mogao uzeti u ruku. No, sa školovanjem sam krenuo kada sam imao pet godina, otad sam za klavirom - prisjetio se prije nekoliko mjeseci. 

Severina: 'Filip i ja nismo u vezi' 

Ranije se šuškalo da je Miletić u vezi sa Severinom s kojom surađuje već godinama. Zajedno su bili i u 'Superstaru', a i na društvenim mrežama znaju pokazati da si prave društvo, pa je tako pjevačica za Božić objavila kako je na večeri kod nje bio baš i Filip. 

Ipak, glasinama je stala na kraj u jednoj epizodi 'Superstara'. Naime, nakon jedne izvedbe rekla je da mora 'napomenuti jednu stvar koja je muči'. 

NAŠALILA SE S KOLEGOM Severina u finalu 'Superstara' Filipu: 'Tebi nikada ne pada...'

- Nemam nikakve veze s Filipom i nismo u vezi - rekla je. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare