To je to što me zanima!

Mladen Grdović na američku turneju vodi Antoniju Šolu

Obećao sam Antoniji davno da će ići sa mnom na neku od turneja, a na australsku turneju koja će uslijediti poslije američke, sa mnom ide Ivana Kovač
Vidi originalni članak

Mladen Grdović ide početkom listopada na američku turneju nazvanu 'Evo mene moji ljudi'. Kako 24ata.hr ekskluzivno saznaje, prvi koncert održat će 8. listopada u Torontu, a slijede još nastupi u New Yorku (2 koncerta), Chicagu, San Joseu, Los Angelesu i San Franciscu. Zanimljivo je da na turneju vodi i Antoniju Šolu, koja će nastupati prije njega. 

-Obećao sam Antoniji davno da će ići sa mnom na neku od turneja po svijetu, a mogu vam odmah reći da na australsku turneju koja će uslijediti poslije američke, sa mnom ide Ivana Kovač, kaže Grdović, koji je nedavno s pjesmom 'Nek se čuje pisma s Jadrana' osvojio drugu nagradu publike na Splitskom festivalu.  

U međuvremenu, ovaj ga vikend čekaju nastupi u Slanom (petak) i Barbanu (nedjelja). Naravno da ovih dana razgovor s glazbenikom ne može proći bez spominjanja Arsena Dedića. Mladen je na svoj Facebook profil stavio:

“Dragi prijatelju,

ostavio si neizbrisiv trag u hrvatskoj glazbi

ali i na početak moje glazbene karijere.

Hvala ti što si me kao sedamnaestogodišnjaka

pozvao da zajedno s Gabi otpjevam pjesmu za poznati film “Puno parom”  i tako usmjerio početak mog glazbenog puta”

Hvala ti na svemu Amigo.

Počivaj u miru.

Mladen Grdović 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Gradici 20.08.2015.

    Sola? Mladene sto ti to treba? nadam se da ne ide i ona droljasta menadjerica od Sole

  • 43zla 20.08.2015.

    barban do toronraaa hahahaah

  • plik 20.08.2015.

    pazi ovo: "turneje po svijetu.." hahaha... ko U2 ili Gunsi.. Ide tam po prcvarnicama musti lovu od gastrica kad padaju u trans na stihove tipa: "evo mene, moji ljudi, dosa sam vam na bevandu.." pobere lovu i adio.. do druge prilike... tja..

Komentiraj...
Vidi sve komentare