To je to što me zanima!

Mladen Grdović sletio s ceste i opet uništio skupi Mercedes

Zadarski pjevač jutros, u 8:25 sati, izgubio je kontrolu nad vozilom i usred svog rodnog grada sletio s ceste, pregazio pješački otok te se autom zabio u stup
Vidi originalni članak

Mladen Grdović (56) srećom nije ozlijeđen u prometnoj nesreći koju je imao danas u Zadru. Zadarski.hr piše kako je pjevač jutros u 8:25 izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste. Pregazio je pješački otok i oštetio jedan auto te se zaustavio tek kada je udario u stup.

U nesreći usred Zadra oštećen je njegov skupocjeni crni Mercedes 500 CL, isti koji je slupao i prije dvije godine kada je zbog prevelike brzine prešao u suprotni kolnički trak te udario u vanjski zid kuće i u metalni stup rasvjete. Tada je u krvi imao 2,7 promila alkohola.

Idi na 24sata

Komentari 346

  • Wolfenstein_1 07.03.2015.

    da li se netko u Državnom Inspektoratu zapitao odkud tom opskurnom liku lova za te silne slupane Ferrarije i Mercedese? od arlaukanja po trećerazrednim birtijama i ćumezima i od par stotina prodanih CD-a sigurno nije..

  • boww 07.03.2015.

    mladene mladene a stvarno bi trebao prestat pit dok voziš!!!

  • PRCO 07.03.2015.

    Kao prvo takav auto u njemackoj kupis za 25-30 tisuca eura kao drugo gosp.Grdovic zna sta radi i ne trebaju mu odvjetnici jer svi znamo da se takav auto osigurava voll-kasko i lova ulozena ti se vraca ako ga slupas

Komentiraj...
Vidi sve komentare