To je to što me zanima!

Mladen Petrić solira u Grčkoj, a N. Kranjčar ljetuje sa Zrinkom

Nogometaš se nije našao na popisu igrača za SP, ali sve utakmice redovito prati. Između kupanja i sunčanja, Mladen Petrić je našao vremena i za vodene sportove
Vidi originalni članak

Dok se njegovi bivši suigrači pripremaju za veliki okršaj s Meksikom u Brazilu, Mladen Petrić (33) odmara se na grčkom otoku Mykonosu.

Nogometaš se nije našao na popisu igrača za Svjetsko prvenstvo, ali sve utakmice redovito prati. Između kupanja i sunčanja, Mladen je našao vremena i za vodene sportove. 
Odvažio se i isprobao adrenalinsku atrakciju flyboard. Ona ga je podigla čak deset metara u zrak, a istu napravu isprobao je lani i Leonardo DiCaprio (39).

- Nevjerojatan osjećaj. Mislio sam da letim - pohvalio se.

Nogometaš je prije šest mjeseci potpisao za grčki klub Panathinaikos. Mladen na odmor nije poveo suprugu Despinu (30), koja je ostala s djecom u Ateni.

I Niko Kranjčar (29) zbog ozljede je propustio Brazil. S djevojkom Zrinkom Cvitešić (34) trenutačno putuje i odmara se na jadranskoj obali.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • ZoranGoran 22.06.2014.

    Niko je primjer brižnog supruga i oca obitelji !!!!

  • prosvijetljena 22.06.2014.

    Ježim se na ovu Zrinku,antipatična mi je apriori, ne znam zašto. Slažem se s Bambolicom.Ne razumijem zašto se gospoda novinari ne upute malo u naša kazališta gdje vrijedni glumci rade i ne uhvate se malo i njih, malo ih počnu otkrivati, pokazivati javnosti jer u konačnici svi oni imaju isti posao.Ljudi ih ne poznaju jer ne zalaze u kazališta a još nisu imali te sreće da ih je netko angažirao u sapunici.Dakle, predlažem da se i ti anonimusi izvuku iz sjene, neka je i njima malo slave.Možda ljude privučete u kazališta da i kazališni glumci kod nas mogu živjeti(nisam glumica i ne pišem to zbog sebe), a Zrinku pustite malo da odmara s Nikom

  • Bambolica 21.06.2014.

    uvijek je imao ruzne zenske,pa on je smisam momak,ali ovo je stara zrinka,malenoga rasta,duge brade,nikakva je,lose je i gradena,prvo ona simona mu bila gadna,pa sada i ova,pa ima mnogo lijepih cura,izabrei konacno nesto lijepo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare