To je to što me zanima!

Mlikota o operaciji: Doktori su me izrezali k'o kulenovu seku

Glumac je prije 20-ak dana završio na operaciji slijepog crijeva, piše prilog Studio Jutarnjeg lista. Snimanje serije 'Stipe u gostima' zbog toga je bilo prekinuto
Vidi originalni članak

Snimanje posljednje, šeste sezone serije 'Stipe u gostima', nedavno je nakratko bilo prekinuto jer je Vedran Mlikota (45) završio u bolnici, stoji u prilogu Studio Jutarnjeg lista. Glumca su prije 20-ak dana tijekom noći uhvatili jaki bolovi zbog čega je završio na operaciji slijepog crijeva.

- Slijepo crijevo nije izdržalo. Gle ironije, taj dan smo trebali snimati u bolnici. Izrezali su me k'o kulenovu seku. U Vinogradskoj, koji ljudi, koji doktori, sestre, kad bih imao mogućnosti svima bih im kupio Ferrarije, čudo od klinike - rekao je glumac koji se nakon četiri dana, koje je proveo u bolnici i pet na kućnoj njezi, na snimanje vratio nakon deset dana. 

U međuvremenu su započeli i 16. kazališni susreti 'Glumci u Zagvozdu' čiji je Mlikota idejni pokretač.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • libeluli 12.07.2013.

    Pa tako i tako gledamo reprize... koji gubitak

  • Živorad 12.07.2013.

    Zar nema neka bolnica u Zagvozdu?

  • Hasenfefer 12.07.2013.

    o hebote. Nisam znao da STanje u hrvatskom zdrastvu TAK zabrinjavujuće očajno. Nadam se da je Slepo creVO biLO dovoljno velike veličine da su se sve doktori, a valjda sup.okojoj sestri nekaj ostavili od BOLEsnog BRata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare