To je to što me zanima!

Mnogi nisu znali: S 15 godina glumila je u 'Obitelji Soprano'

Glumila je u jednoj epizodi 2001., u trećoj sezoni serije, a tada je imala 15 godina. Utjelovila je problematičnu učenicu koja je išla u istu školu kao i Tony Soprano Jr
Vidi originalni članak

Prije nego što je Lady Gaga (33) prodala milijune albuma, osvojila Oscara i nosila mesnu haljinu, pojavila se u epizodi kultne serije 'Obitelj Soprano', za što mnogi od njihovih obožavatelja nisu znali. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumila je u jednoj epizodi 2001., u trećoj sezoni serije, a tada je imala 15 godina. Utjelovila je problematičnu učenicu koja je išla u istu školu kao i Tony Soprano Jr. Buntovni tinejdžeri glupirali su se u školskom bazenu, nakon čega je Tony suspendiran. To je bilo jedino Gagino pojavljivanje u seriji, a sedam godina kasnije objavila je svoj debitantski singl 'Just Dance'. 

Iako se snimka njezina gostovanja u 'Obitelji Soprano' pojavila i prije nekoliko godina, neki njezini obožavatelji otkrili su je tek sad i ne mogu vjerovati. Na Twitteru su se pojavili brojni komentari na račun njezine uloge.

'Lady Gaga u 'Obitelji Soprano'? Što je ona, neka Talijanka?', 'Lady Gaga je glumila u 'Obitelji Soprano?', 'Lady GaGa je glumila djevojku koja je Tonyjevog sina odvela na krivi put. Oprostite, što?' - samo su neki od tvitova njezinih obožavatelja. 

Prva epizoda 'Obitelji Soprano' emitirala se 1999., a trenutno se snima prequel serije koji će izaći krajem 2020. Kada su je premijerno prikazali vjerojatno se nitko nije nadao tolikom uspjehu. Drama o životu mafijaša Tonyja Soprana, kao i svim članovima mafijaške obitelji iz New Jerseya, oduševila je milijune diljem svijeta, a nakon šest sezona i 86 epizoda, 10. lipnja serija je privedena kraju.

POGLEDAJTE VIDEO Hit na internetu: Lady GaGa i Bradley 'otpjevali' Čavoglave

Koliko je bila uspješna potvrdio je i sam The New York Times, nazvavši je 'najvećim djelom američke pop-kulture u posljednjih četvrt stoljeća', a priznanje su joj dale i brojne nagrade - čak 21 Emmyja i pet Zlatnih globusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 25.01.2020.

    ona nije za glumu nego za pjevanje

  • DocA 24.01.2020.

    Recite kaj ocete al ja bi to zmrdao

  • sasa66 24.01.2020.

    Glumila? Pojavila valjda

Komentiraj...
Vidi sve komentare