To je to što me zanima!

'Natjerao' Seve da u 'vrućim' hlačicama pleše u videospotu

U spotu za pjesmu 'Ljube moja' Damira Lipošeka Kexa, Severina je istaknula grudi u pripijenom topiću. Smiješi se i zavodljivo pleše pleše dok Kex svira gitaru i pjeva
Vidi originalni članak

Nema toga koji se ne bi volio pohvaliti da mu je Severina (41) u spotu i to ne u glavnoj, već u sporednoj ulozi. Gitaristu Damiru Lipošeku Kexu upravo je to pošlo za rukom. 

U Lipošekovom spotu za pjesmu 'Ljube moja' Severina skakuće oko njega u 'vrućim' hlačicama. Pjevačica se smiješi, vrti se i uživa u svojoj ulozi, dok Kex svira gitaru i pjeva. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Sanja50 26.04.2013.

    kako ju nije sram.koliko ima komentara o njenom ponašanju nebi više izašla iz kuće da imalo misli o tome i kako će to biti kad joj dijete bude sve razumjelo.bit će teško tom dijetetu u normalnom svijetu,u onom u kojem se ne vrti sve oko njegove mame severine.godine joj idu a ona se ponaša kao da ima 15,to nije za jednu majku.

  • mcjvc1 26.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • chelseaMG 26.04.2013.

    pričajte vi šta hočete al seve je seksi mama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare