To je to što me zanima!

Modeli kosturi: Žgoljave cure šokirale su javnost u Australiji

Finalistice 'Australia's Next Top Modela' na snimanje prije finalne emisije došle su mršavije no ikad. Mediji i udruge zbog toga smatraju da show potiče anoreksiju
Vidi originalni članak

Australski mediji nedavno su pisali o Alissandri Moone (18) kojoj je žiri showa 'Australia's Next Top Model' rekao da je predebela. Alissandra koja je visoka 174 centimetra i ima 57 kilograma ispala je iz natjecanja. U finale showa ušle su Liz Braithwaite (18), Montana Cox (17) i Simone Holtznagel (17) ušle. Oglasile su se brojne udruge i zabrinuti roditelji koji smatraju da show promiče anoreksiju. 

Naime, sve tri djevojke su na snimanje editorijala u kupaćim kostimima nekoliko dana prije finala došle mršavije nego ikad. Njihova koščata tijela mnogima su zapela za oko i zasjenila ljepotu koju su pokazale tijekom natjecanja. Push up grudnjacima uspijele su povećati grudi, no kosti bokova i ramena koje im strše s tijela kosturima sve su baceile u drugi plan. 

Kad su ih upitali zašto su tako drastično smršavjele sve tri su, naravno, govorile da nisu premršave i da se osjećaju zdravo. 

Jedu sve što stignu i to sa šlagom?!

- Jedemo sve što stignemo, ali redovito vježbamo. Ne izgladnjujemo se, jednostavno nam se tijelo drukčije definiralo - tvrdi Simone te dodaje da uz svu hranu kombiniraju šlag koji jedu uz apsolutno sve. 

Liz je nedavno doživjela živčani slom tijekom fotografiranja u seksi rublju. Urlala je da je ružna i debela. Tvrdi da otad nije smršavjela ni grama. Montana je favoritkinja u izboru.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • dragatar 27.10.2011.

    vjerujem da vecina ima takav metabolizam jer sam i ja u toj skupini.tek sad iza 30-te sam pocela da se debljam.ono najgore sto sam jako izbirljiva i ak mi se nesto ne sviđa nema sanse da to stavim u usta.

  • dragatar 27.10.2011.

    nista cudno.manekenke i trebaju biti mrsave .ja mislila kozna sto cu sada vidjet kako su to novinari napisali.....ja neznam ali neki ljudi ko da nemaju dobar vid kao naprimjer ovi novinari!!!!sta je sokantno pogledaj i danas top modeli imaju 180cma 55 kg.pogledaj fotke.claudia,naomi,cindy,stephanie,linda itd.

  • MihaelNećutireć 26.10.2011.

    jedino je ova u sredini dosta mršava, ove ostale su mi normalne težine.. to što su sve od njih tri mršave, ne znači to i da su anoreksične..

Komentiraj...
Vidi sve komentare