To je to što me zanima!

Modno osviješteni obožavatelji: Razgrabili su 'Šaim se' majice

Nakon sto se Legendarni youtuber Baka Prase posvađao sa youtuberom Jankom, njegov izraz 'Šaim' se preuzeli su brojni youtuber i obožavatelji koji su u komentarima sve češće ostavljali spomenuti izraz
Vidi originalni članak

Dok su roditelji pokušavali pratiti krajičkom oka svoje 'milenijalce' koji su se rastrčali Arenom Zagreb, modno najosvješteniji fanovi Totalnog JoomBoosa su birali krpice. Obožavatelji Stoke i Lay z-ja 'isfurali' su na spektakl popularne majice koji su pjevač i youtuber nosili u spotu za hit 'Moja Croatia' pa je na štandovima zavladala prava pomama za majicama s natpisom 'Šaim se'.

Naime nakon sto se Legendarni youtuber Baka Prase posvađao s youtuberom Jankom, njegov izraz 'Šaim' se preuzeli su brojni youtuber i obožavatelji koji su u komentarima sve češće ostavljali spomenuti izraz. 

Crne  i bijele modele majica ubrzo su na sebe navukli mladi i stariji, dok su obožavateljice The Sikrta ipak radije birale modne dodatke s natpisom omiljenog youtubera. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

EKSKLUZIVNO: Najjača YouTube zvijezda stigla u Zagreb, a ne želi nastupati bez ove tri stvari!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zeljkic 22.10.2018.

    bože me sačuvaj čime su danas ovi mladi zaluđeni, prestrašno

  • 21.10.2018.

    Iskreno sam zabrinut za budućnost naše djece

Komentiraj...
Vidi sve komentare