To je to što me zanima!

Modrić raznježio fotografijom sa suprugom Vanjom: 'Moja sreća'

Od samog početka njihove veze, Vanja je odlučila stajati po strani i ne eksponirati se u javnosti. No Luka je jako ponosan na nju. Jednom je prilikom rekao kako mu je supruga najveća podrška u karijeri
Vidi originalni članak

Luka (35) i Vanja Modrić (38) svoj privatni život drže podalje od javnosti. No Luka je jedan od najpoznatijih nogometaša u svijetu pa niti jedna objava s njegovom suprugom ne ostaje nezpažena. Par je u braku 10 godina, a zaljubljeni su kao i prvog dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modrić je na Dan zaljubljenih raznježio obožavatelje na društvenim mrežama, kada je objavio fotografiju s Vanjom.

- Moja sreća - napisao je nogometaš uz emotikone srca. 

Par se upoznao kada je Luka imao 19 godina, a njihova ljubavna priča započela je preko telefona, zbog posla. Razgovor je potrajao puna tri sata. Samo šest mjeseci kasnije već su započeli zajednički život, a tijekom braka dobili su troje djece - sina Ivana (10) i kćeri Emu (7) Sofiju (3).

Svadbeno slavlje odgađali su dugo, no nakon što je Vanja ostala trudna s prvim djetetom, sinom Ivanom, u svibnju 2010. par se vjenčao kod matičara.  U lipnju iduće godine golupčići su stali pred oltar. 

Od samog početka njihove veze, Vanja je odlučila stajati po strani i ne eksponirati se u javnosti. No Luka je jako ponosan na nju. 

FOTO: PRIJE 14 GODINA Modrić na zabavi nazdravljao s Ćorlukom, tada pokazao Vanju

- Od početka karijere, Vanja mi je bila najveća podrška. Osobito u najtežim trenucima - rekao je Modrić jednom prilikom.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • madaradak 15.02.2021.

    Luka ..ti si najbogatiji covjek..volis svoju obitelj..to je temelj i svrha zivota,,..budite sretni do kraja..

  • Rvat12 15.02.2021.

    Ma vidi vraga ...čudno da se sjetio inače pati od amnezije ...hahahahahaha

  • jamesbond7777 15.02.2021.

    Nemam nis protiv njega ali trebale bi takve dobit diplomu i zahvalnicu na sramotu 😎😎😎😎mada i te lovasice nisu bog zna kaj. Ali opet kaj lova pretrpi

Komentiraj...
Vidi sve komentare