To je to što me zanima!

Molotovljev koktel u dvorištu, pljačke, zasjede i nasilje: I prije su Ecclestoni bili mete napada...

Slavicu Ecclestone napala su dva muškarca u njenoj kući u Švicarskoj. Ona i njezin bivši suprug Bernie su i 1996. bili meta pljačkaša, a 2016. su godine dva muškarca bacila molotovljev koktel u dvorište kćeri Petre
Vidi originalni članak

Slavicu Ecclestone, bivšu suprugu Bernieja Ecclestonea, nekadašnjeg predsjednika uprave Formule 1, napala su dva maskirana muškarca u njenoj kući u švicarskom gradu Gstaadu, izvijestio je Večernji list.

Muškarci su pobjegli, a ona je lakše ozlijeđena. Cijeli slučaj istražuje švicarska policija. 

Slavici ukrali prsten vrijedan 750.000 dolara, Bernieja pretukli 

Međutim, to nije prvi put da je obitelj Ecclestone bila na meti napada. U srpnju 1996. godine Bernieja i Slavicu napala su dva pljačkaša  u njihovoj kući u Londonu.

DRAMA U GSTAADU Slavicu Ecclestone napala su dva čovjeka u kući u Švicarskoj: Sve istražuje policija, ozlijeđena je

Tada su lopovi napali Slavicu i s prsta joj otrgnuli dijamantni prsten za koji se nagađalo da vrijedi više od 750.000 dolara. Bernieja su pretukli nakon čega je završio u bolnici sa slomljenim kostima lica. Osim vrijednog prstena, lopovi su tada ukrali i sat Rolex. 

Ecclestonea napala četiri muškarca 

Bernieja su ponovno napali razbojnici 2010. godine, ispred zgrade Formule 1 u Knightsbridgeu u Londonu. Kako je izvijestio BBC, Bernieja, tada 80-godišnjaka, su napala četiri muškarca.

Čekali su ga ispred zgrade, a zatim ga napali kada je stigao s tadašnjom djevojkom Fabianom Flosi. Ukrali su nakit vrijedan 200.000 funti, a Bernie je završio u bolnici s lakšim ozljedama glave. 

U dvorište Petre Ecclestone bacili molotovljev koktel 

Dramatična scena dočekala je i Petru Ecclestone 2016. kada su dvojica muškarca bacila molotovljev koktel ispred njezine vile u Londonu, svega par metara od njezinog Range Rovera.

PONOSNA BERNIEJEVA OBITELJ Mala Fifi Ecclestone ide stopama bake Slavice: 'Postala je model. Malena je divna i lako je raditi'

Prijatelji Petre i njenog tadašnjeg supruga govorili su kako je motiv iza napada bila zavist zbog stila života bogatog para, pisao je Daily Mail tada. 

Srećom, Petra i njezina djeca nisu u trenutku napada bila kući. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 22.08.2023.

    Vratite se doma...u je najlipše i najsigurnije!

  • cobi 22.08.2023.

    Zato mirno spava onaj koji nema love,njega nitko neće opljačkati!🤣

  • nomistakes 22.08.2023.

    ma tko mi je povedal da je stara bila dama noći va Riki

Komentiraj...
Vidi sve komentare