To je to što me zanima!

'Monica' iz Prijatelja požalila operacije: Izgledala sam grozno

Glumica Courteney Cox progovorila je o estetskim zahvatima na svome licu. Priznala je da je cijelo vrijeme pokušavala 'pobijediti starenje', no s vremenom je shvatila da to nije moguće
Vidi originalni članak

Napravila sam stvari na sebi koje sam požalila, ali na svu sreću, neke od tih stvari ne traju dugo. Pokušala sam pobijediti u utrci s vremenom, no shvatila sam da je to nemoguće - iskreno je rekla glumica Courteney Cox (52), najpoznatija po ulozi Monice Geller u hit seriji 'Prijatelji'. 

Glumica je nekoliko puta zatezala lice no, kaže, kada se vidjela na fotografijama, shvatila je da izgleda 'užasno'. Sve je to sada iza nje. Prestala se, tvrdi, bojati starenja i jednostavno se prepustila.

- Tvoja prirodna ljepota je nevjerojatna, a oči ti se sjaje - rekao joj je voditelj i avanturist Bear Grylls u čijoj je emisiji Courteney gostovala. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 26.08.2016.

    Sad joj netreba kapuljaca koju su nosili u Vrisku!! Od onako lijepe zene sta si uradi?

  • nerminius 26.08.2016.

    Nevjerojatno kakvo je vrijeme došlo...... Ultimativno je biti mlad, čim postaneš iskusan (da ne kažem stariji), odmah se velika većina okreće od tebe. Žena izgleda jako dobro za svojih 52 godine, halo ljudi dragi, 52 godine! Da mi je netko rekao da "neću smjeti ostariti", rekao bih mu da je lud prije25 - 30 godina. Blažene 80 - te, stariji su se poštovali, pitalo ih se za savjet, djeca su mogla nešto naučiti a da ne izlože vlastitu kožu na probu...... Danas čim vam padne tonus, pogotovo na poslu, odmah se to gleda poprijeko, kao nitko vam to neće reći u lice, ali osjetite to..... Onda dovedu na vaše mjesto nekog mladog toliko da još prepričava svoje doživljaje iz noćnih izlazaka, kako se napio/la uz neizbježno hihihihihi - hahahahaha, ma užas. Vi ste u gomili problema, gledate kako opstati na radnom mjestu, kako podići djecu, kako poplaćati račune, a mladica nit kučeta, nit mačeta, može noćiti u firmi..... Još dođe skoro gola na posao, pa ako imate primitivca za direktora ili šefa kojem se odmah diže bez stida, nagrabusili ste do kraja...... Nemam baš ništa protiv mladih, dapače, ali kakvo je vrijeme došlo, sačuvaj bože.

  • Judita👥 26.08.2016.

    vrat i ruke ne možeš baš sakriti:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare