To je to što me zanima!

Monica iz 'Prijatelja': Uništila sam lice, nisam sličila na sebe

Prije dvije godine počela je 'vraćati' svoj prijašnji izgled i uklonila je neke implante koji su joj počeli stvarati probleme. Priznala je i da je cijelog života smatrala da je najbitnija ljepota pa je zapostavila zdravlje
Vidi originalni članak

Moraš prihvatiti starenje, a ja sam s tim imala velikih problema, rekla je zvijezda 'Prijatelja' Courteney Cox (54) za magazin People. Holivudskoj glumici se nije sviđalo kako je izgledala pa je ubrizgala filere u lice. 

Međutim, rezultati nisu bili onakvi kakve je htjela. Lice joj se u potpunosti promijenilo nakon brojnih estetskih operacija.

- Nisam to shvaćala dok jedan dan nisam stala i rekla 'Oh pa ne ličim na sebe' - priznala je Cox koja je željela održati svoj izgled mladolikim. 

Prije dvije godine počela je 'vraćati' svoj prijašnji izgled i uklonila je neke implante koji su joj počeli stvarati probleme. Priznala je i da je cijelog života smatrala da je najbitnija ljepota pa je zbog toga zapostavila zdravlje. 

-To je pomalo tužno jer me dovelo u nevolju. Jako sam se trudila da držim korak s vremenom, a zapravo sam samo pogoršala sve - zaključuje Courteney. 

Prije desetak godina glumica je priznala kako zbog pretjeranog botoxa nije mogla glumiti. 

- Ja sam glumica te koristim svoje lice kako bih nešto odglumila. Tada to nisam bila u stanju zbog botoxa. Osjećala sam se jadno. Kad ljudi počnu petljati oko svog čela i kad ne mogu micati obrvama, to je čudno - ispričala je svojedobno Courteney. 

S OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE NE ŽELITE SVAĐATI: 'pojesti' će vas u trenu!

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 01.03.2019.

    Ne znam što me je u ovoj ispovijedi više rastužilo - "stručni" Google prijevod Monikinih patnji po botoksu, ili vispreni komentari čitatelja 🤣🤣🤣

  • OS_LEGA 23.02.2019.

    Bila i ostala ružna. "Sad mi je ža šta san te upozna ja".

  • Judita👥 23.02.2019.

    Simpatična..i lijepe oči te ok tijelo..eto😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare