To je to što me zanima!

Monika Mamić: S plavim 
satom bit
 ću otmjena i ženstvena

Voditeljica je ljubiteljica satova i nije joj važno jesu li skupi ili ne. Ističe kako su najnoviji modeli satova Brenatt pristupačni cijenom, pa si ih svatko može priuštiti
Vidi originalni članak

Ovaj plavi model sata osvojio me na prvi pogled i to zato što je ženstven, a mogu ga nositi u dnevnim i svečanim kombinacijama, rekla je oduševljena voditeljica RTL-ova 'Extra magazina'.

Monika Mamić (30) ljubiteljica je satova i nije joj važno jesu li skupi ili ne. Ističe kako su najnoviji modeli satova Brenatt pristupačni cijenom, pa si svatko može priuštiti nekoliko modela. 


- Plavi sat sigurno ‘podigne’ svaku odjevnu kombinaciju i to zbog atraktivnoga kućišta u zlatnoj boji te kristala Swarovski. Osim njega ovog ljeta ću nositi i bijeli te ljubičasti model iz kolekcije Brenatt - kaže Monika. Dodala je kako joj satovi nisu samo mjerači vremena nego i modni dodatak.


Ženski satovi Brenatt u ograničenim se količinama mogu kupiti uz tjednik Express za 79,90 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Nevena_1_1 15.06.2014.

    Predlažem da prestanemo komentirati ovo smeće i one koji ga reklamiraju: očigledno je da namjerno "izazivaju", odnosno- provociraju s tim bezveznim satovima na kile, a uvijek se nađe budala koji će to reklamirati. Nemojmo im činiti reklamu svojim odgovorima, ma koliko nam išli na živce.

  • marijaterezija2 14.06.2014.

    Ipak bi trebala na čevape pod hitno

  • mitary 14.06.2014.

    .što vas oti satovi spopali majketi,koji to kinez šverca ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare