To je to što me zanima!

Monika se 'bacila' na posao, a sada radi i dizajn interijera...

No izgleda kako je Monika odlučila nastaviti s karijerom, a trenutno radi za jedan domaći radio i modni magazin. Na društvenim mrežama otkrila je i o čemu je riječ
Vidi originalni članak

Monika Kravić (38) prije nekoliko godina odustala je od voditeljske karijere, napustila televiziju i udala se za Marija Mamića. Bračna idila potrajala je šest godina, dobili su dva sina, a o bračnom krahu Monika nikad nije govorila.

No izgleda kako je Monika odlučila nastaviti s karijerom, a trenutno radi za jedan domaći radio i modni magazin. Na društvenim mrežama otkrila je i o čemu je riječ. 

FRAN OLUJIĆ 'Ljubav s Monikom Kravić? Ne komentiram svoj privatni život'

- Sretna sam što ću uz svoje obaveze na radiju i televiziji gdje radim posljednjih nekoliko godina kao scenografkinja, realizatorica i kreativna video producentica, sada imati priliku pokazati vam zanimljive interijere, mlade umjetnike i zaljubljenike u lijepe prostore - napisala je Monika. 

Iako rijetko kada priča o privatnom životu, Monika je nedavno progovorila o svojim počecima. 

- Uvijek sam imala velike treme. Nemam problema pred publikom, pred ljudima ili fotoaparatom, ali nekako pred kamerom se nikome ne obraćam, a zapravo se obraćam mnogima. Sjećam se kad sam radila na televiziji uvijek sam zamišljala neku osobu kojoj pričam - otkrila je u intervjuu za Gloriju Glam.

Zatim je rekla kako je suvremena žena za nju bezvremenska žena koju se može staviti u svako vrijeme.

- Rad na sebi je prihvaćanje onoga što jesi u tom trenutku i što bi htio promijeniti. Teško mijenjamo druge, a i sebe, i za rad na sebi je potrebno vrijeme i trud - objasnila je.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare