To je to što me zanima!

Morales je na 'Farmi' Gucci parfemom špricala kokoši

Maja nije mogla podnijeti smrad kokoši koje su bile s njom u štali. Iako je spavala na slami, Maja Morales kokoši je 'počastila' Gucci parfemom
Vidi originalni članak

Potrošila sam cijeli skupocjeni parfem da namirišem pse i kokoši. Sve smrdi i jedva čekam da se operem jer ne mogu više biti prljave kose i zapetljanih umetaka, obrazložila je Maja Morales (20) odlazak iz “Farme”. Playboyjeva zečica nije se mogla odreći dekoltiranih haljina, štikli, pudera i ruža.
Ostalih šest farmerica to su jedva učinile, no ne odriču se modnih dodataka. Manekenka Jelena Bosančić (26) haljine je zamijenila sportskom odjećom, no ipak se ne odriče maskare. Pjevačica Nikol Bulat (22) uvijek nastupa u glamuroznim haljinama. No tračka glamura ne odriče se ni dok kopa vrt, pa je tako u crvenoj šljokičastoj jakni sadila krumpir. Playboyjeva zečica Sabina Čedić (23) inače ne voli napadnu šminku, ali naušice su joj obavezni ukras, kojeg se ne odriče ni na blatnjavoj farmi. Voditeljica Žana Štrbac (25) na farmu je došla u ružičastoj uskoj haljini, no nije joj bilo teško odreći je se i odjenuti stare traperice u kojima se i inače, kaže, najbolje osjeća. Branka Marić Mutti (53) i Marinela Jantoš (39) kao starije farmerice odmah su se odrekle glamura i shvatile kako im za naporan fizički rad šminka na licu samo smeta, jer im nečistoća ulazi u pore. Dermatolozi upozoravaju da teška šminka ionako napravi više štete nego koristi za zdravlje i ljepotu lica. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • nk789 24.03.2010.

    i moja cura je dobila od mene gucci pa se ne kurci po medijima, e jesi jadna....

  • Flagellum_ Dei 24.03.2010.

    i pocela je sezona sparoga....ja ih i ne volim bas nesto, gorke su....

  • tina1501 24.03.2010.

    ona ima 20??kao ja,samo što ona izgleda da bi mi mogla biti mama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare