To je to što me zanima!

Možda najbolja izjava iz nekog filma ove godine već se pojavila

Dwayne Johnson pao je u vulkan, skakao preko ponora, preživio potres, a ove godine suočava se s izazovom karijere - napadom velikog vuka, golemog gorile i kolosalnog krokodila
Vidi originalni članak

Jedan od glumaca koji konzistentno na velike ekrane donosi filmove u kojima se sve oko njega ruši svakako je Dwayne Johnson. Glumac je u svojoj karijeri padao u vulkan, skakao autom preko golemih ponora, preživljavao nepamćene potrese, a ove godine suočit će se s izazovom karijere - napadom divovskog gorile, ogromnog vuka te kolosalnog krokodila.

KOJE AKROBACIJE Bez trikova i bez magije: Tom Cruise je sve sam napravio

Film 'Rampage: Totalni kaos' uradak je snimljen po video igri 'Rampage', iz 1986. godine. U igri preuzimate lik jednog od gore spomenutih čudovišta te uništavate grad pred vama. No u filmu su se uloge malo promijenile, pa u stvari pratimo znanstvenika koji pokušava uloviti ta čudovišta.

Zoolog Davis Okoye (Dwayne Johnson), muškarac je koji ne voli ostale ljude te koji dijeli neobičnu vezu s Georgeom, nevjerojatno pametnim gorilom. Davis se brine za Georgea od trena kada je George došao na naš svijet. No ilegalan eksperiment s genetskim mutiranjem pretvori duhovitog Georgea u podivljalo kolosalno čudovište.

A osim što George postane mutant, mutira i jedan vuk iz kalifornijskih šuma. U okršaju s njim, Dwayne Johnson izjavit će izjavu koja je možda najbolja izjava iz nekog filma ove godine.

Pogledajte video

U glavnoj ulozi u filmu je Dwayne Johnson, a pridružuju mu se Jeffrey Dean Morgan, Malin Akerman, Joe Manganiello i Naomie Harris, pod režijom stručnjaka za filmove katastrofe Brada Peytona.

Film 'Rampage: Totalni kaos', u distribuciji Blitzfilma, u naša kina dolazi 19. travnja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dennyy 21.02.2018.

    Odlično.. ovim trailerom ste mi upravo pokazali cijeli film.. George dok je bio normalan, pa kako je postao velik i bijesan te počeo uništavati grad, pa tu imamo i letećeg vuka i ogromnog krokodila.. Dwayne nekako uspije preobratiti Georgea i George prbije letećeg vuka i krokodila i spasi stvar.. The End

  • blue_devil006 17.02.2018.

    Kaj je sad poceo snimati filmove za Asylum?

  • NarcoPokahontas 16.02.2018.

    E moj Žarko, ajd se mani pisanja iceg vezano za filmove. Mislim da imas titulu najlosijeg autora na 24 sata, a konkurencija je velika ovdje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare