To je to što me zanima!

Može li bizarnije? Bianca ispod kabanice bila potpuno gola, a Kanye se sakrio pod maskom

Kanye već neko vrijeme lice prekriva maskama. Nedavno je došao na utakmicu sina Sainta s maskom lika Jasona Voorheesa iz horor filma 'Petak 13.'
Vidi originalni članak

Reper Kanye West (46) i njegova supruga Bianca Censori (29) u javnosti su se pojavili u dosad najbizarnijim izdanjima i ponovno šokirali. Bili su na putu prema glazbenom studiju u Los Angelesu, kad su ih fotografi uhvatili.

OPET PREKRIO LICE Kanye West ponovno je šokirao outfitom: Na sinovu utakmicu došao s maskom iz horor filma

Bianca je na sebi imala prozirnu kabanicu s velikim crnim natpisom, ali to nije detalj koji je svima zapeo za oko. Bianca ispod kabanice nije nosila ništa. Iskombinirala ju je samo s visokim crnim čizmama. I dok je natpis skrivao njene gole grudi, prepone je morala skrivati svojim rukama. 

S druge strane, Kanye je bio u potpunosti odjeven tako da se niti on sam nije vidio ispod odjeće. Nosio je široki poncho ispod kojeg je imao crnu modnu kombinaciju. Preko lica je nosio potpuno crnu masku.

ČUDAN ŠEŠIR Bianca, jesi to ti? Kanye fotkao svoju ženu u bizarnom izdanju

Inače, Kanye već neko vrijeme lice prekriva maskama. Nedavno je nastupao kao gost iznenađenja na koncertu Travisa Scotta, gdje je nosio masku lika Jasona Voorheesa iz horor filma 'Petak 13.'. S istom je maskom došao na utakmicu sina Sainta prije nekoliko dana.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Jennifer07447 08.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

  • Ranami 07.02.2024.

    On ima dijagnozu. Ima li i ona?

  • mousse 07.02.2024.

    MK Ultra

Komentiraj...
Vidi sve komentare