To je to što me zanima!

Možemo se radovati: Uwe Boll odustaje od snimanja filmova

Posve moguće najgori redatelj današnjice, a vjerojatno i cijele povijesti, odlučio je reći zbogom filmskoj industriji. Uwe Boll posvetiti će se svojim drugim projektima
Vidi originalni članak

Uwe Boll, njemački filmaš poznat po mnogočemu, ali najviše po katastrofalno lošim ekranizacijama video igara, odlučio je objesiti kopačke o klin. Ili u svojem slučaju, filmsku kameru.

Mnogi će zbog toga odahnuti. Jer dok su neki redatelji 'loših filmova', poput Eda Wooda, pokazivali iskrenu strast za svoje projekte, Uwe Boll se pokazao samo kao kilav redatelj još kilavijih filmova. A jednom kada se saznalo da su sve njegove ekranizacije u stvari samo lukav način da izvuče poticaje od vlade republike Njemačke , njegov već bijedan status je postao istinski mizeran.

Nažalost, redatelja nećemo moći samo tako zaboraviti. Tko god je pogledao ikoju od njegovih ekranizacija, ponajviše 'Alone in the Dark' ili 'BloodRayne', do kraja života će se sjećati tih užasa. A ako ste kojim slučajem i 'gamer', svakako ćete mu još zamjerati i 'Farcry' i 'Rampage', a i 'Postal'.

Reuters

Boll se od sada namjerava baviti svojim restoranom u Vancouveru, no prije finalnog odlaska u mirovinu će dovršiti svoj posljednji film - Rampage 3: No Mercy. A ako mu posao propadne, uvijek može postati boksač.

Čudan dan u filmskoj industriji, izgubila je i velikog glumca , i tragično lošeg redatelja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Oblivion 12.01.2016.

    Pa dobro, lik je pokušao.. Ekranizirati neke video igre na platno, no.. Nije baš išlo sasvim dobro, pogotovo Alone In The Dark, koji je bio mučenje samo takvo...

  • bspace 11.01.2016.

    kakav novinar, kakav clanak..cudo

  • Vjeverica od 2 grama 11.01.2016.

    Nemoguć članak ili vijest

Komentiraj...
Vidi sve komentare