To je to što me zanima!

Murray: Nisam ubio Jacksona, pio je lijekove na svoju ruku...

Conrad Murray kaže da mu je uništen život. Bivši osobni liječnik Michaela Jacksona odslužio je dvije godine zatvora te ostao bez liječničke licencije za rad u Teksasu, Kaliforniji i Nevadi
Vidi originalni članak

Bivši osobni liječnik Michaela Jacksona, Conrad Murray (69), piše knjigu o životu s pjevačem. Osudili su ga za ubojstvo iz nehaja, odslužio je dvije godine zatvora te ostao bez liječničke licencije za rad u Teksasu, Kaliforniji i Nevadi.

Murray kaže da mu je uništen život. U knjizi navodi da su nalazi obdukcije upitni jer je Jackson uzimao i druge lijekove osim onih što mu ih je on pripisao, i to bez ikakve kontrole. 

Po izlasku iz zatvora Murray se povukao na Karibe. Ondje pomaže doktorima u liječenju djece oboljele od srčanih bolesti. 

Podsjetimo, Murray je nedavno iznio prljave detalje iz pjevačeva života.

- Obožavao je djecu na bolestan način. Prvi izbor za vjenčanje bila mu je prijateljeva kći Harriet. Zaljubio se u nju kad je imala samo pet godina - rekao je i dodao kako je Jackson bacio oko i na englesku glumicu Emmu Watson (26). Svidjela mu se još 1997. u blockbusteru 'Harry Potter i kamen mudraca', a činjenica da je tad imala samo 11 godina nimalo mu nije smetala.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • montello 28.07.2016.

    da uzimao je lijekove ti šutio

  • --- DAVOR --- 28.07.2016.

    Pio je lijekove koji se izdaju na recept i to je jedino bitno, da nisi masno plačen za recepte možda bi još bio živ Jacko a i propofol davat nekom samo da bi mogo zaspat isto je i ilegalno i kretenski.

  • IvoBenić 27.07.2016.

    Jackson je bio proizvod nakaradnog sistema,show biza i muzičke industrije i bolesno ambicioznih roditelja i malo je prekasno to shvatio kad je već bio nakaza i moralna i fizička. Nije on kriv, nego sistem , roditelji i svi okolo u toj mašineriji. Bio je lutka koja je programirana od djetinjstva.. kad je sve shvatio pod stare dana onda se ubio lijekovima, ovaj doktor je "kriv" ko i svi drugi doktori. I on je u sistemu i daje ono šta je naučio da truje ljude medikamentima, a ne da liječi uzrok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare