To je to što me zanima!

Muž Enes Vejzović poslao Bojani fotku prljavog suđa i mnoge naljutio: 'Ovo te čeka, realnost'

Na društvenim mrežama nižu se kritike na glumčevu objavu s Instagrama, a mnogi nisu oduševljeni Vejzovićevom pošalicom te su je okarakterizirali kao klasični primjer seksizma
Vidi originalni članak

U showu 'Ples sa zvijezdama', glumac Enes Vejzović (44) pratio je svoju suprugu Bojanu Gregorić Vejzović (50) dok pleše paso doble. Glumica je zablistala na televiziji, a njen suprug joj je pokazao što je 'čeka kad se vrati kući'.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S PEDROM IZ PLESA SA ZVIJEZDAMA

 

Enes je snimio ekran televizora na kojem je bila nasmiješena Bojana kako bi pokazao da bodri i prati suprugu, no zatim je kameru okrenuo prema sudoperu, u kojem se nalazila hrpa prljavog suđa. Iako je Bojana podijelila njegov video na svom Instagramu i našalila se da 'realnost zove', gledatelje showa nije nasmijala ova 'šala' njenog supruga, a mnogi su ga kritizirali na društvenim mrežama. - Dok ona zarađuje, njemu je doma teško i suđe oprati. E baš i nije neki muž - napisala je gledateljica. - Nije bio u stanju oprati te tri posude i dasku nego je čekao da dođe sluškinja žena i to ponosno seksistički poslao u javnost? - oštro je kritizirao muški gledatelj. 'PLES SA ZVIJEZDAMA' Bojana Gregorić veselo pozirala s atraktivnim TikTokerom: Ja svoju fotku sa Sandijem imam!

-  Nezrelo ponašanje i nije uopće smiješno - složili su se drugi koji smatraju da bi joj bio puno veća podrška u showu da je oprao to suđe ili ga barem stavio u perilicu. NASMIJALI SU PRATITELJE ANEGDOTOM Novi miljenik žena iz 'Plesa sa zvijezdama': 'Cura je glasala za Bojanu, više ne spavam doma'

Sjajna Bojana je sa svojim partnerom Gordanom Voglešom za to vrijeme oduševila žiri energičnom izvedbom plesa paso doble i osvojila čak 35 bodova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Hibiskus2 23.03.2022.

    Više zvuči kao da joj je htio spustiti, nego kao šala..

  • Luanne 23.03.2022.

    Bolje bi mu bilo da manje papa i sačuva si zdravlje. Baš loše izgleda, a "forom" je pokazao da nema nikakvog smisla za humor. Mogla je Bojana puno bolje izabrati, za njega je kraljica!

  • car26911 22.03.2022.

    podrska enesu

Komentiraj...
Vidi sve komentare