Show

Komentari 1

Novi miljenik žena iz 'Plesa sa zvijezdama': 'Cura je glasala za Bojanu, više ne spavam doma'

Novi miljenik žena iz 'Plesa sa zvijezdama': 'Cura je glasala za Bojanu, više ne spavam doma'

'Bojana je li slučajno ima neki kauč kod vas?', našalio se plesač nakon što je s pratiteljima podijelio priču o 'slučajnom glasovanju' njegove odabranice Antee Franjić

Plesač i mentor iz popularnog televizijskog showa 'Ples sa zvijezdama', Marko Mrkić (25) na društvenim mrežama pratitelje je nasmijao novim videom u kojem se žali kako je njegova djevojka Antea Franjić 'slučajno' glasala za suparnički par. 

POGLEDAJTE VIDEO 

- Sad mi je Antea prije spavanja priznala da je za vrijeme live emisije u aplikaciji 'slučajno' dala glas Bojani. Kao zabunila se, tko zna što još mulja - rekao je Marko u videu objavljenom na Instagram Storyju i označio Bojanu Gregorić Vejzović (50). 

- Bojana jel slučajno ima neki kauč kod vas? Jer ja neću spavati doma danas - našalio se plesač nakon što je s pratiteljima podijelio priču o 'slučajnom glasovanju'. 

Naime, Marko ove sezone pleše s beauty influencericom i blogericom Jelenom Perić (30). 

U prvoj epizodi 'Plesa sa zvijezdama' par se predstavio izvedbom jivea, dok su u prošloj emisiji plesali sambu. Plesač Mrkić, koji je sudjelovao i u prošloj sezoni showa, svojim fizičkim izgledom privukao je pažnju brojnih gledateljica.

Najčitaniji članci