Show

Komentari 0

Bojana Gregorić veselo pozirala s atraktivnim TikTokerom: Ja svoju fotku sa Sandijem imam!

Bojana Gregorić veselo pozirala s atraktivnim TikTokerom: Ja svoju fotku sa Sandijem imam!

Evo jedna za kćer i njezine frendice kad navrate na moj feed, napisala je glumica uz fotografiju na kojoj veselo pozira s mladićem kojega također možemo gledati u showu 'Ples sa zvijezdama'

Glumicu Bojanu Gregorić (50) gledatelji ispred malih ekrana trenutno mogu pratiti u showu 'Ples sa zvijezdama', a njezin mentor je Gordanom Voglešom. Otkrila je da joj je obitelj najveća podrška, a sada je priznala i da su im i ostali kandidati showa simpatični.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, glumica je na društvenoj mreži Instagram podijelila fotografiju s hrvatskim TikTokeromSandijem Pegom (34).

- Evo jedna za kćer i njezine frendice kad navrate na moj feed čisto da znaju; ja fotku sa Sandijem Pegom imam! - napisala je Bojana uz fotografiju na kojoj veselo pozira sa Sandijem.

Fotografijom je pokrenula lavinu komentara njezinih pratitelja, a u komentarima su se pridružile i druge brojne hrvatske zvijezde.

- Opasna ti je konkurencija - napisala je Nina Badrić (49) ispod objave na Instagramu.

Njezini pratitelji nisu propustili priliku te su glumicu obasipali raznim komplimentima.

- Bojana bezvremenska ljepotica i simpatična, profesionalac do srži, to se sve vidi i preko malih ekrana. Sretno - napisala je jedna pratiteljica.

- Jedna, jedina i nezamjenjiva, prirodno lijepa dama - glasio je još jedan komentar ispod fotografije.

Prisjetimo se, natjecatelji zabavnog showa već se lagano pripremaju za treću emisiju uživo koja slijedi u nedjelju, a na društvenim mrežama otkrili su kako im teku pripreme te čemu se najviše raduju.

Najčitaniji članci