To je to što me zanima!

'N' i leptir na nadlaktici: Neve napravila svoju prvu tetovažu

Nevenka je hrabro ušetala u jedan splitski tattoo studio, stisnula zube i 'muški' podnijela pomalo bolnu proceduru. Cijela 'akcija' zabilježena je i na Facebooku
Vidi originalni članak

Nevenka Bekavac (41) nedavno je uplovila u bračne vode, navodno očekuje i prinovu, a sada je zvijezda showa 'Ljubav je na selu' odlučila svoje tijelo ukrasiti tetovažom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neve je hrabro ušetala u jedan splitski tattoo studio, stisnula zube i 'muški' podnijela pomalo bolnu proceduru. Cijela 'akcija' zabilježena je i u videu, a novopečena sinjska snaha se sada može pohvaliti tetovažom leptira i stiliziranim slovom 'N'  koji krase njezinu nadlakticu.

Podsjetimo, nesuđena manekenka u braku je sa Zvonom Pertričevićem (43) već tjedan dana. Vjenčali su se kod matičara, a umirovljeni nosač kofera iz Sinja forsira da se vjenčaju i u crkvi.

- On se previše zamara s time. Doći će i crkveni brak, ako sve bude u redu. Vidit ću kakav će bit. Dala sam mu šansu. Zasad je dobar - kaže Neve koja je u subotu proslavila 41. rođendan Zvone joj je poklonio stari fotoaparat.

Idi na 24sata

Komentari 163

  • kara marko 23.04.2017.

    Koje su joj još kvalitete?

  • magdalena63 21.04.2017.

    Danas nema članka o Neni? Novinari, probudite se i hvatajte posla! Nacija je u iščekivanju.

  • Jersey 21.04.2017.

    Ova ga mora primat back door non stop...inace ne vidim nista u ovom piggy face 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare