To je to što me zanima!

N. Ukraden obožava biti baka: Dosadni muževi stvaraju bore

Neda je ostvarila sve svoje snove s troje unučadi koja su njezin ponos. Superbaki nije teško ni valjati se s njima po podu. Koristi svaki trenutak da se pomazi s njima
Vidi originalni članak

Grozim se predrasuda da žene, kad nakupe godina, budu otpisana bića. A kad dođu unuci, već su, kao, stare i samo se čeka da umru, kaže Neda Ukraden (64).

Najljepša baka Balkana kaže da primjerom pokazuje suprotno. Unuke blizanke Aleksandra i Neda (2,5) te 6-mjesečni Dušan njezin su ponos. Superbaka koristi svaki trenutak da se pomazi s unucima. Nije joj teško, priznaje, ni valjati se s njima po podu.

- Mladost nije pitanje rodnog lista, nego srca i glave - kaže pjevačica.

Fizički je jako aktivna pa i drugim ženama savjetuje da poput nje hodaju uzdignute glave, vole, trče, vježbaju, plivaju, brinu o prehrani te ne gube vrijeme na negativne ljude i događaje.

- Pametnije je ponosno uzeti unuke za ručice pa u šetnju. To je bolje od loših frajera i dosadnih muževa koji oduzimaju energiju i ponos te stvaraju bore - kaže Ukraden.

Iako ima pregršt privatnih i poslovnih obveza, superbaka sudjeluje i u novom showu 'Tvoje lice zvuči poznato', u kojem će imitirati Beyonce.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • novkovka 23.09.2014.

    nek joj je sretno!! žena radi i uživa.tko je nama kriv koji nemamo love pa nam kritiziramo sad nedu.djeca su svima veselje pa tako i njoj.

  • AbhishekBachan 23.09.2014.

    Treba je kitova.....t

  • 23.09.2014.

    Ja svoju mamu smatram supermamom i superbakom.Ostala je udovica s troje djeca s nepunih 40.sad ima 4 unučadi.Radi u kući i oko kuće dok za gospođu Ukraden čisto sumljam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare