To je to što me zanima!

Na Hakijin rafting u štiklama: 'Skidaj ih, divljina je, snađi se'

Hakijine djevojke stižu u Konjic, no od njihova farmera neće biti ni traga ni glasa. Taman kad krene pobuna zbog lošeg dočeka, doći će Hakijin pomagač koji će se pobrinuti da dame do imanja stignu u čamcu...
Vidi originalni članak

Nakon što su na svoja odredišta sinoć doputovale Josipove i Mirine odabranice, vrijeme je da na put krenu i djevojke preostalih farmera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hakijine djevojke stižu u Konjic, no od njihova farmera neće biti ni traga ni glasa. No taman kad krene pobuna zbog lošeg dočeka, doći će Hakijin pomagač koji će se pobrinuti da dame do imanja stignu na potpuno neočekivan način – u čamcu za rafting!

- Skidaj štikle, divljina je, snađi se - bodrit će jedna drugu Ines, Nikolina i Marijana kad se u potpeticama i vukući kofere hrabro krenu spuštati po kamenoj cesti koja vodi do divlje rijeke.

U prethodnoj epizodi predstavile su se kandidatkinje. Kod Hakije u Konjicu djevojke su se prvo raspitale koliko košta pedikura, a Ines, Marijana i Nikolina sprijateljile su se do te mjere da razmjenjuju odjeću i šminku. Ines je komentirala da nikad neće odustati od ljubavi.

- Nikad ne odustajem od ljubavi i uvijek ću se prijavljivati dok ne nađem adekvatnog partnera koji će me pratiti u životu - kazala je. Ines se skinula u crni kupaći kostim pred kamerama te si je mazala tijelo kremom. Kako je sama rekla, izgleda atraktivno.

Valterove dame sretno će zakoračiti na istarsko tlo, no netrpeljivosti među njima bit će sve vidljivije, a jedna će Dušanova dama biti posebno nestrpljiva i priznati da ga jedva čeka poljubiti.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Uragan_1 18.02.2020.

    Pa te cure nisu nikada ni čule za rafting. Ma molim vas .. ne ovo je previše za bilo što napisati..

  • moZe333 18.02.2020.

    Hahahah gledao sam ovo jucer, IQ mi pao u minus, evo sad sam na razini ovih spodoba sta se prijavljuju na takve emisije

  • vedii888 18.02.2020.

    Na rafting u štiklama.To govori puno o njima.Još su nosile torbe.Bože dragi.Disu ih našli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare