Obavijesti

Show

Komentari 18

Na Hakijin rafting u štiklama: 'Skidaj ih, divljina je, snađi se'

Na Hakijin rafting u štiklama: 'Skidaj ih, divljina je, snađi se'
8

Hakijine djevojke stižu u Konjic, no od njihova farmera neće biti ni traga ni glasa. Taman kad krene pobuna zbog lošeg dočeka, doći će Hakijin pomagač koji će se pobrinuti da dame do imanja stignu u čamcu...

VIDEO

Nakon što su na svoja odredišta sinoć doputovale Josipove i Mirine odabranice, vrijeme je da na put krenu i djevojke preostalih farmera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:04

Hakijine djevojke stižu u Konjic, no od njihova farmera neće biti ni traga ni glasa. No taman kad krene pobuna zbog lošeg dočeka, doći će Hakijin pomagač koji će se pobrinuti da dame do imanja stignu na potpuno neočekivan način – u čamcu za rafting!

- Skidaj štikle, divljina je, snađi se - bodrit će jedna drugu Ines, Nikolina i Marijana kad se u potpeticama i vukući kofere hrabro krenu spuštati po kamenoj cesti koja vodi do divlje rijeke.

U prethodnoj epizodi predstavile su se kandidatkinje. Kod Hakije u Konjicu djevojke su se prvo raspitale koliko košta pedikura, a Ines, Marijana i Nikolina sprijateljile su se do te mjere da razmjenjuju odjeću i šminku. Ines je komentirala da nikad neće odustati od ljubavi.

- Nikad ne odustajem od ljubavi i uvijek ću se prijavljivati dok ne nađem adekvatnog partnera koji će me pratiti u životu - kazala je. Ines se skinula u crni kupaći kostim pred kamerama te si je mazala tijelo kremom. Kako je sama rekla, izgleda atraktivno.

Valterove dame sretno će zakoračiti na istarsko tlo, no netrpeljivosti među njima bit će sve vidljivije, a jedna će Dušanova dama biti posebno nestrpljiva i priznati da ga jedva čeka poljubiti.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

13:47
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin