To je to što me zanima!

Na Instagramu Ivane Knöll je zvijezda njezina pozadina koju stalno objavljuje, i objavljuje...

I dok su joj brojni pisali kako 'ima guzu od milijun dolara', neki su je zbog toga prozvali, osobito jedan vjerni pratitelj, pitajući je ima li išta drugo pokazati osim guze poput, primjerice, pameti
Vidi originalni članak

Najpoznatija hrvatska navijačica, koja se proslavila na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji prije dvije godine navijajući za našu reprezentaciju, u međuvremenu je postala influencerica koja na društvenoj mreži ima više od 200.000 pratitelja.

Ivana Knöll (27) najčešće objavljuje izazovne fotografije svojeg atraktivnog tijela, a samo ovo ljeto, od stotinjak objava koje je imala na Instagramu, više od pola bile su fotografije njezine bujne stražnjice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dok su joj brojni pisali kako “ima guzu od milijun dolara”, neki su je zbog toga prozvali, osobito jedan vjerni pratitelj, pitajući je ima li išta drugo pokazati osim guze poput, primjerice, pameti, na što je ona spremno odgovorila: “Nasreću, ne moram raditi ništa u životu”.

Ovo ljeto “udružila je snage” s još jednom bujnom pjevačicom i glumicom Nives Celzijus (38) pa su novopečene prijateljice nerijetko objavljivale fotografije “guzoboja”, odnosno slike svoje stražnjice na opće ludilo njihovih obožavatelja.

Ivana liniju teše plešući oko šipke, a nedavno su je zvali i u reality show “Farma” kao natjecateljicu, no ona je odbila ponudu.

PRATITELJI NIZALI KOMENTARE Knoll 'okinula' fotku u vrućim hlačicama: 'Kakve noge imaš'

Kako nam je rekla, nije pretjerani fan reality showova, iako smatra da bi se dobro snašla na nekom imanju.

Uostalom, ima preča posla reklamirajući svoje kupaće, za što joj inspiracije za poziranje ne nedostaje.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Idi na 24sata

Komentari 52

  • kresimir77kov 04.10.2020.

    mama gleda kak se trpa u supendaru!

  • ikia 29.08.2020.

    Ha, obila sudjelovanje u realityu Farma. Pitam se zasto... da li ste je ikada vidjeli na tv-u mozda. zenska zivi od slikanja i nasnimavanih videa kada bi se pojavila u programu uzivo fama bi pala u vodu XD

  • 24.08.2020.

    Puni li tko to 😀

Komentiraj...
Vidi sve komentare