To je to što me zanima!

Na izboru za Miss Turizma Kosmač ostao bez 8000 kn

Organizator ovogodišnjeg izbora za Miss Turizma, Boris Kosmač ostao je bez osam tisuća kuna i kreditne kartice koje mu je ukrao nepoznati tat
Vidi originalni članak

U Trogiru je u subotu održan izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske za 2008. godinu. Ove su godine lente odnijeli Antonija Ivanković iz Dubrovnika i Toni Trutanić s otoka Brača,a show su vodili Sonja Kovač i Boris Kosmač koji su poslije i zapjevali. Priredba se održavala na trgu Ivana Pavla II, a svečanost su upotpunili svojim nastupom Giuliano, Maja Blagdan, Lana Klingor te skupina Feminnem, a u publici su izbor pratili Marko Grubnić, Alen Macinić i Josipa Pavičić. Da sve ne prođe u najboljem redu pobrinuo se nepoznati muškarac koji se tijekom priprema finalista i finalistica uvukao u garderobu. Tamo je organizatoru priredbe, Kosmaču ukrao osam tisuća kuna i jednu kreditnu karticu. Iza sebe je na podu ostavio tisuću i pol kuna te novčanik sa nekoliko kreditnih kartica. Boris se nije htio previše zamarati krađom.
- Unatoč tome što nas je na pola sata omela kiša, večer je bila divna. Nisam si ju želio pokvariti tim nemilim događajem. Slijedeći put torbu s novčanikom ostavljam na sigurnom - rekao nam je Boris.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • svi_smo_doma 06.10.2008.

    Kako znaju da je u pitanju muškarac?

  • arwenn 06.10.2008.

    taj Kosmac samo izmislja neke guposti da dode u javnost! prestanite vise maltretirati te djecu na izborima i pretvarati od njih debile!

Komentiraj...
Vidi sve komentare