To je to što me zanima!

Jagger se na 'liječenju' mazio s 43 godine mlađom suprugom

U nedjelju je viđen kako nasmiješen stoji na balkonu u hotelu u Miamiju, a društvo mu je pravila supruga Melanie Hamrick i sinčić Deveraux Octavian. S njima je bila i dječakova dadilja
Vidi originalni članak

Britanska rock grupa 'Rolling Stones' odgodila je predstojeću turneju 'No filter' po Americi i Kanadi nakon što su liječnici savjetovali frontmanu Micku Jaggeru (75) da se više posveti liječenju. 

- Mrzim što vas ostavljam na ovaj način i jako sam razočaran što moramo odgoditi turneju, no radujem se povratku na pozornicu čim budem mogao - rekao je Mick. 

Iako nije poznato koja je Mickova liječnička dijagnoza, Birmingham Mail javlja kako je glazbenik po prvi put izašao u javnost nakon odgode turneje. U nedjelju je viđen kako nasmiješen stoji na balkonu u hotelu u Miamiju, a društvo mu je pravila supruga Melanie Hamrick (32) i sinčić Deveraux Octavian (2).

Melanie je grlila Micka, a pogledi slučajnih prolaza nisu ih ometali u izmjenjivanju nježnosti. S njima je kao i uvijek bila i dječakova dadilja. 

Glasnogovornik legendarne grupe 'Rolling Stones' obavijestio je obožavatelje da se nakon liječenja očekuje potpun Jaggerov oporavak. Turneja je trebala trajati od 20. travnja do 29. lipnja. Ukupno 17 koncerta trebali su glazbenici imati diljem Amerike i Kanade. 

ŠOKIRALI HANU IZ GOSPODINA SAVRŠENOG: 'Gospođo, dođite na policiju, dobili smo snimku vašeg incidenta'

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 02.04.2019.

    75-32=43..... 32x2=64-75=-11 još uvijek -11 i previše... on kad je imao 43 i prošao svijeta ona se nije ni rodila, bio oženjen sa Biancom Jagger i već tada imao dvoje djece koji su naravno stariji od sadašnje supruge, pametnom dosta.

  • BlackdoG_1 01.04.2019.

    Jagger je jedan od najvećih živućih rokera-frajera.. tko je u tom svijetu glazbe taj ga poštuje (i RS).. ljudi koji nisu od malih nogu odgajani na toj glazbi ne razumiju našu fascinaciju takvim likovima.. drži se Mick, nadam se da ću te još jednom uloviti live prije nego se umirovite ;)

  • 01.04.2019.

    nrka ga uziva čovjek, ima slavu novac žene

Komentiraj...
Vidi sve komentare