To je to što me zanima!

Na natjecanju za hrvatsku Lady GaGu slavio je Nikola

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U zagrebačkom klubu Sirup bilo je natjecanje za izbor hrvatske Lady GaGe. Nikola Hrastinski je pomeo svu žensku konkurenciju i odnio pobjedu
Vidi originalni članak

Nisam homoseksualac, na natjecanje me je nagovorila prijateljica. Obožavam GaGu, kazao je Nikola Hrastinski koji je dobio, kao pobjednik natjecanja, kartu za nastup pjevačice u Berlinu.
- Svidjele su mi se njezine trake, nisam želio stavljati na sebe neke ekstravagantne kombinacije - kazao je student likovne akademije. Nikola je te večeri omotao oko sebe crvene trake kakve je nosila pjevačica u spotu za pjesmu 'Telephone' te osvojio posjetitelje kluba i žiri. U natjecanju je sudjelovalo deset kandidata koji nisu krili nezadovoljstvo jer im žiri te večeri nije dao kartu za nastup omiljene pjevačice.
- Nije bio pretenciozan za razliku od ostalih kandidata - kazao je član žirija Ivica Skoko i dodao kako u ovim kriznim vremenima i GaGa svojim 'siromašnim' kostimom treba poticati ljude na štednju. Na partyju je bila i Hana Hadžiavdagić (25) kojoj je GaGa najomiljenija pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Maya25_1 02.04.2010.

    LOL @Curious you go girl!!!!!!!!:D

  • KujtimShalja 02.04.2010.

    Nikola je valda pobijedio na izboru za Mistera GaGu

  • damat 02.04.2010.

    Nije ni čudo da sam glup, čim čitam ovakve gluposti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare