To je to što me zanima!

Na novom albumu Davora Radolfija i veliki klapski hit

Radolfi je na albumu i obrada velikog klapskog hita, ‘Ne diraj moju ljubav’, pa pjesma sada zvuči kao mješavina latino i klapske pjesme
Vidi originalni članak

Davor Radolfi promovirao je novi, 18. studijski album, 'Poljubi me za sjećanje'. Na albumu je deset singlova promoviranih u zadnje četiri godine, a i nekoliko starih pjesama u novim aranžmanima. Radolfi i na ovom albumu ostaje vjeran latinoameričkom stilu s nekim elementima novog pristupa produkciji. Zanimljivo je da je na albumu i obrada velikog klapskog hita, ‘Ne diraj moju ljubav’, pa pjesma sada zvuči kao mješavina latino i klapske pjesme. 

‘Na većini pjesama surađivao sam sa aranžerom i glazbenikom Tomislavom Modrićem, kao aranžer se pojavljuje Predrag Martinjak, a  tu su još i Remi Kazinoti, Saša Valentić, te Željko Nikolin ‘, rekao je Radolfi.

U pjesmi ‘Božja arija’, kao gost sudjeluje klapa Maslina, a Marta Nikolin i Tamburaški sastav Hrvatski sokol pojavljuju se u pjesmi ‘Neka živim kako živim’. Tu su i recentni hitovi  ‘Poljubi me za sjećanje’, ‘Ljube, ljubice moja ružice’ i ‘S ljetom dolaziš i ti’.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Cukrena 11.12.2015.

    Kad već niste stavili video..evo , za sve koje zanima kako to zvuči kad Radolfi pjeva https://www.youtube.com/watch?v=sVV9MgGwRH8

Komentiraj...
Vidi sve komentare