To je to što me zanima!

Na otvorenju kavane dekolte Borne Rajić zagrijao atmosferu

Sjajna je atmosfera kao i gastronomska ponuda i glazba. Nadam se da će tako i ostati i da će nam svima biti draga usputna stanica nakon koncerta u Lisinskom, rekla je Borna
Vidi originalni članak

Preuređena je kultna kavana Lisinski, za čiji je izgled zaslužan Hemingway bar, a svoja vrata svečano su otvorili u petak. U opuštenoj atmosferi stotinjak ljudi uživalo je u novom mjestu u gradu koje je smješteno u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

U svojoj ponudi posebno ističu tridesetak vrsta ginova, kako hrvatskih tako i inozemnih, ali tu brojka neće stati. Otvorenje nije propustila, između ostalih, ni Borna Rajić (47).

- Što se tiče uređenja ne vidim neke promjene, ali mi se sviđa što ima dio za pušače. Sjajna je atmosfera kao i gastronomska ponuda i glazba. Nadam se da će tako i ostati i da će nam svima biti draga usputna stanica nakon koncerta u Lisinskom. Mislim da nam ovakvo mjesto nedostaje u gradu - rekla nam je Borna Rajić koja se prije izlaska spremala samo pola sata, a šminku i frizuru radi sama.

Kavana Lisinski preuređena je, zadržan je izvorni izgled, ali s novim detaljima i s dozom elegancije. Na otvorenju glazbenu atmosferu zakuhao je najprije DJ, a potom se na pozornicu popeo bend koji je otpjevao neke od najvećih domaćih i stranih hitova. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZEZANCIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 01.12.2019.

    Kakv clanak....

  • frenky___ 01.12.2019.

    Tonia i Helena nemojte više pisati gluposti ovo vi nazivate dekolteom.🤣🤣 Najbolji dekolte ima Soraja😘😍 ,a ne ova šuša🤢🤮

  • Slavonka60 30.11.2019.

    Prirodna je, godina ima ali sasvim solidno izgleda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare