To je to što me zanima!

Na partyju otvorenja u klubu Play plesalo se do ranog jutra

Party otvorenja novog klupskog programa Play & Rewind održan je u petak u klubu PLAY. Novi urbani program u gradu došli su podržati mnogi poznati
Vidi originalni članak

Party otvorenja novog klupskog programa Play & Rewind održan je u petak u klubu PLAY gdje se zabavljao i Slaven Berić, poznatiji kao Fil Tilen koji je po prvi put izašao van nakon prekida jednogodišnje veze.

Fil Tilen, u dobrom je raspoloženju uživao u novom klupskom programu Play & Rewind novootvorenog kluba PLAY. Uz kolegu sa scene DJ Bizzom iz popularne grupe Bolesna Braća družio se i sa Renmanom.

- Sretno sam slobodan. Nedavno sam prekinuo vezu s menadžericom, ali to ne želim puno komentirati - rekao je Fil Tilen.

- Klub mi se sviđa kao i odabir glazbe, te mnoštvo djevojaka ovdje. No, već neko vrijeme ne pušim, rijetko pijem alkohol i ne izlazim van, a svo slobodno vrijeme ulažem u obrazovanje, rad na sebi i glazbi - dodao je.

Novi urbani program u gradu došli su podržati i voditelji znanstveno-tehnološke emisije 'Kod Budućnosti' Rea Matas i Vinko Capar.

Party se nastavio do sitnih jutarnjih sati uz najljepše djevojke u gradu i najnovije klupske hitove koje je zavrtio DJ Bizzo Bodega.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dracubecca 27.01.2015.

    dobro je dok imaju gace...lol!

  • malaićka 27.01.2015.

    I to odijevanje za izlazak u gaće je sad moderno? Katastrofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare