To je to što me zanima!

Na rubu smrti: Efron pokupio bakteriju pa skoro preminuo...

Nekoliko dana prije Božića američki glumac Zac Efron je 'pokupio' bakterijsku infekciju sličnu tifusu zbog čega je morao primiti hitnu medicinsku pomoć
Vidi originalni članak

Američki glumac Zac Efron (32) za dlaku je izbjegao smrt, pišu američki mediji. Navodno se glumac, na snimanju svoje dokumentarne serije 'Killing Zac Efron' u Novoj Gvineji, zarazio smrtonosnom bakterijom. Serija prati Efrona u džungli na opasnom otoku gdje je proveo čak 21 dan, a unatoč tome što se pripremio na brojne rizike, nije mislio kako će se zaraziti i skoro umrijeti. 

Nekoliko dana prije Božića Efron je 'pokupio' bakterijsku infekciju sličnu tifusu zbog čega je morao primiti hitnu medicinsku pomoć.  Prvim letom odletio je u Brisbane u Australiji, a mediji navode kako je bilo pitanje života ili smrti. 

Smjestili su ga u u privatnu ratnu memorijalnu bolnicu St. Andrews u Spring Hillu i vrlo brzo mu stabilizirali stanje. U bolnici je ostao nekoliko dana, a na Badnjak se vratio u Ameriku. 

Efron se popularizirao se ulogom u mjuziklu 'High School Musical'. Miljenik tinejdžerica tada je imao svega 18 godina, a skupio je brojne obožavateljice zahvaljujući lijepim glasom i razbarušenoj kosi. U međuvremenu Efron se nabildao, promijenio izgled, a danas ga možemo gledati i u opasnom trileru o ubojici Tedu Bundyju 'Krajnje izopačen, nepojmljivo zao i opak'.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • milicioner 29.12.2019.

    a i zato me boli što se taj zarazio. Imamo mi prečih briga.

  • vedii888 29.12.2019.

    valjda bu se izvukao.

  • Ivy-69 29.12.2019.

    Bombonček.

Komentiraj...
Vidi sve komentare