To je to što me zanima!

'Na slavljeničkom koncertu sve je bilo dobro, osim mog glasa'

SLAVLJENIK Korčulanin će cijelu ovu godinu na koncertima obilježavati 70. rođendan i čak 50 godina bavljenja glazbom. Na nastupima mu se pridružuju i kolege glazbenici
Vidi originalni članak

Zadovoljan sam koncertom, ali ne i sobom. Mogao sam i bolje. Zrak je bio suh, morao sam piti puno vode, rekao je Oliver Dragojević (69).

U zagrebačkoj Areni pjevao je tri sata. Gotovo 15.000 obožavatelja počastio je presjekom svojih najvećih hitova uz pratnju Zagrebačke filharmonije. Slavio je 50 godina karijere, a koncert je nazvao “Oliverovih 70” jer u prosincu puni 70 godina. Kaže da još ne zna kako će proslaviti rođendan, to prepušta supruzi Vesni.

- Ne plaše me godine. U toj dobi ljudi ne razmišljaju da je to velik broj. Još ću puno pjevati. Osjećam se dobro i puno je planova još preda mnom - rekao je Oliver, koji i nakon 50 godina karijere s jednakim žarom i voljom sjeda za klavir, svira, snima nove pjesme i nastupa pred obožavateljima.

S njim je u Areni bio i zbor Izvor, koji je s Oliverom pjevao “Lipa moja” i “Dobar dan”.

Stjepan Hauser (30) s violončelom mu se pridružio na “Pismo moja”. Potom se vratio zaručnici Jeleni Rozgi (39), s kojom je nastavio slušati koncert. Par se modno uskladio. Stjepan je nosio crno odijelo, a Jelena crnu haljinu.

Glazbenik Antonio Serrano (43) na usnoj harmonici svirao je “Neveru”. Elvis Stanić (53) svirao je harmoniku na pjesmi “Magdalena”, a Matija Dedić (44) klavir na “Vridilo je”.

- Dugo sam sanjao ovaj koncert. Sve je bilo odlično osim mojega glasa, nije bio u najboljem stanju. Možda to i ne trebam reći, ali uvijek sam samokritičan - rekao je Oliver.

Pjevač je nakon koncerta požurio u Split, gdje ga očekuju probe za Porin. S Gibonnijem (49) je snimio album “Familija”, za koji su dobili čak 12 nominacija.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • gilty 13.03.2017.

    proliver granojević je što stariji to bolji .

  • 13.03.2017.

    Oli zakon si sa ili bez glasa.

  • 13.03.2017.

    Oli bolje da si popija bevandu i glas bi bia ka u kanarinca e...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare