To je to što me zanima!

Na svadbu princa hrli 100.000 fanova, uključeni i psi tragači

Meghan je bila u dvogodišnjem braku s filmskim producentom Trevorom Engelsonom s kojim nema djecu, a Harry je prvi član kraljevske obitelji kojemu je dopušteno crkveno vjenčanje s razvedenom ženom
Vidi originalni članak

Svakodnevno 'cure' novi detalji o velebnoj svadbi princa Harryja (33) i njegove zaručnice, glumice Meghan Markle (36).

- Više od 100.000 posjetitelja očekuje se u Windsoru, zapadno od Londona, 19. svibnja zbog kraljevskog vjenčanja - priopćila je tamošnja policija.

- Bit će to jedna od najvećih policijskih operacija u dolini rijeke Temze u policijskoj povijesti - navodi se u priopćenju. Policija je također najavila niz sigurnosnih mjera.

SKANDAL PRIJE SVADBE Što će reći kraljica? Procurile fotografije gole Meghan Markle

 - Očekuje se da će ovo nacionalno slavlje privući ljude iz cijeloga svijeta - kažu. 

Posjetitelji i građani mogu očekivati pojačanu policijsku nazočnost uoči vjenčanja, uključujući naoružanu policiju, pse tragače i helikoptere.

'VJEŽBANJE MI JE U KRVI' Trikovi Meghan Markle: Otkrila je kako 'održava' 50 kilograma

- Kada dođete u Windsor bit ćete podvrgnuti sigurnosnoj kontroli. Bilo kakav predmet koji bi mogao predstavljati rizik za javnost bit će uklonjen - upozorava policija.

Princ i Meghan vjenčat će se u raskošnoj kapeli Svetog Georgea u dvorcu Windsor. Harry je peti u redu za britanski tron nakon oca Charlesa, brata Williama i Williamove djece Georgea i Charlotte. Par je zaruke objavio krajem studenog 2017., a Meghan je ponosno pokazivala zaručnički prsten kojeg je dizajnirao princ Harry. Inače, prsten je načinjen od nakita pokojne princeze Diane. 

Iako je Meghan razvedena i po pravilima anglikanske crkve ne bi smjela stati pred oltar, zbog princa i američke glumice napravili su iznimku pa će misu voditi dekan od Windsora David Conner. Vjenčane zavjete razmijeniti će pred nadbiskupom od Canterburyja Justinom Welbyjem, poglavarom anglikanske crkve.

Meghan je bila u dvogodišnjem braku s filmskim producentom Trevorom Engelsonom (41) s kojim nema djecu, a Harry je prvi član kraljevske obitelji kojemu je dopušteno crkveno vjenčanje s razvedenom ženom.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 30.03.2018.

    Baba je odobrila ovo vjenčanje, a mislim da ne može od muke. Gubi konce u rukama, godine čine svoje i stariji unuk i nevista krše pravila pa će tako i ovi. Sretno im bilo.

  • It's kišing 30.03.2018.

    Po meni nije u redu da su djeca od starijeg brata u prednosti za tron pred Harryjem... Znaci on ce jos pasti na ljestvici kad William i Kate dobiju unuke

  • yeslittleduck 30.03.2018.

    Nadam se da ce dica bili lipa na cacu...mali kuruzni englezi

Komentiraj...
Vidi sve komentare