To je to što me zanima!

Na ulicama Londona je i nikad prežaljena Diana: Transparent s njenim licem rastužio mnoge

Princeza je 1997. preminula u teškoj prometnoj nesreći. Imala je samo 36 godina kada je napustila ovaj svijet
Vidi originalni članak

Velika Britanija iščekuje svog novog kralja, a baš danas će Charles III. (74) dobiti svoju krunu. No, na Trafalgar Squareu okupili su se i protivnici kralja u žutim majicama koji ljutito viču - 'to nije naš kralj, privatizirajte tu obitelj'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video SPAVALI U ŠATORIMA 24sata iz Londona: Djevojčica je spavala na ulici da vidi kralja: 'Nije mi teško, pa krunidba je!'

PRATITE UŽIVO KRUNIDBU KRALJA CHARLESA:

Prema najavama, danas će se okupiti 1500 prosvjednika, odjevenih u žuto radi maksimalne vidljivosti, kako bi skandirali dok bude prolazila kraljevska povorka.

Ima onih koji podržavaju i suprugu princa Harrya (38), Meghan Markle (41), ali ipak je više plakata sa fotografijom nikad prežaljene princeze Diane.

NEMA PODRŠKU OD SVIH Protivnici kralja stigli na ulice: Viču 'privatizirajte tu obitelj', pogledajte snimku incidenta

Njen je pogreb te davne 1997. pratilo preko 32 milijuna Britanaca, što je veća brojka nego onih koji su pratili pokop kraljice Elizabete II.

Jedna od okupljenih je istaknula zastavicu na kojoj se vijori lik princeze koja je dotaknula srca mnogih i za koji mnogi kažu da je jedina bila dostojna krune. Mnogi se pitaju kako bi izgledala Charlesova krunidba da je Diana živa.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Ugodan 06.05.2023.

    Udala se zbog slave , nije nista bolja od njega

  • cajger 06.05.2023.

    da je Dijana živa sad bi Dodi bil kraljević

Komentiraj...
Vidi sve komentare