To je to što me zanima!

Na Wimbledon došla bez muža, krenule glasine o prekidu: 'Je li netko vidio? Pa nema prsten!'

Osim što se na Wimbledonu pojavila bez prstena, Grande je na meču bila i bez supruga, a sve su komentirali i obožavatelji
Vidi originalni članak

Ariana Grande (30) pojavila se na Wimbledonu, a osim što je došla bez supruga Daltona Gomeza (27), pjevačica nije nosila ni vjenčani prsten.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica je bila u društvu Andrewa Garfielda (39) i Jonathana Baileya (35), a obožavatelji su se zapitali jesu li ovo novi problemi u njezinom braku s Daltonom.

Pjevačica je posljednji put u javnosti s prstenom na ruci viđena u travnju na jednom koncertu u Londonu, a sad su sve komentirali i pratitelji.

'Žao mi je, stvarno ne pokušavam ništa započeti, samo želim znati je li još netko primijetio da nema prsten?', napisao je jedan pratitelj na Twitteru.

SLOŽILA SE S PJEVAČICOM Bella Hadid podržala je Arianu Grande: 'Pokušajte biti smireni, pogotovo kad nekoga ne znate'

Iako kruže glasine o njihovom prekidu, par je u svibnju proslavio drugu godišnjicu braka, a tim je povodom Ariana podijelila njihovu zajedničku fotografiju i napisala: 'Tako ga volim'.

Inače, Grande je prohodala Daltonom u siječnju 2020., a vezu je potvrdila u pjesmi 'Stuck With U'. Par se zaručio u prosincu nakon što su zajedno proveli karantenu u New Yorku, a sudbonosno 'da' izrekli su 15. svibnja 2021. pred dvadesetak najbližih ljudi. 

- Svadba je bila mala i intimna, s manje od 20 ljudi. Par i njihove obitelji ne mogu biti sretniji - rekao je tad Arianin glasnogovornik za People.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare