To je to što me zanima!

Polufinale Eurovizije od doma: Orila se i pjesma Damira Kedže

Europska radiodifuzijska unija danas je prenijela pjesme koje su izvođači trebali pjevati u prvoj polufinalnoj večeri. Osim polufinalnih večeri, gledatelji će imati prilike vidjeti i finalnu
Vidi originalni članak

Eurovizija nam ove godine nije suđena, no kandidati su dobili priliku predstaviti se na druge načine. U planu je prikazati dva specijalna showa na YouTubeu isti dan kao što je trebalo biti polufinale. Prvi od njih je bio danas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Europska radiodifuzijska unija danas je prenijela pjesme koje su izvođači trebali pjevati u prvoj polufinalnoj večeri. To su pjesme izvođača iz Australije, Bjelorusije, Irske, Litve, Rusije, Sjeverne Makedonije, Slovenije, Švedske, Azerbajdžana, Belgije, Cipra, Hrvatske, Izraela, Malte, Norveške, Rumunjske i Ukrajine.

Također ćemo imati prilike gledati finale izbora za pjesmu Eurovizije i to u subotu, 16. svibnja, na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1)  gdje će se posebno prenositi izravna emisija "Eurovizija: Europe Shine a Light". 

UMJESTO FINALA EUROSONGA Nesuđeni natjecatelji spremaju show u Nizozemskoj u subotu

Naime, umjesto finala Izbora za pjesmu Eurovizije, na koji smo navikli, gledat ćemo, uživo iz Nizozemske, zamjenski dvosatni show kojim će se predstaviti svi nesuđeni natjecatelji ovogodišnjeg otkazanog natjecanja Eurosonga, pa tako i hrvatski predstavnik – Damir Kedžo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare