To je to što me zanima!

Na zajedničku večeru stiže Saša, no svi će pitati jedno: 'Čujem da spavaš po tuđim sobama…'

Svi parovi treće sezone okupit će se na zajedničkoj večeri kako bi otkrili sve pikanterije koje su se dogodile u međuvremenu
Vidi originalni članak

Eksperiment je završio, a parovi su nastavili sa stvarnim životom. I dok će neki, poput Hede i Zorana, svaki slobodan trenutak nakon showa provesti skupa, neki će priznati da su se posvetili drugim ciljevima i planovima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Svi parovi treće sezone 'Braka na prvu' okupit će se na zajedničkoj večeri kako bi otkrili sve pikanterije koje su se dogodile u međuvremenu.

'BRAK NA PRVU' Miljana je pokazala romantičnu stranu, ali ipak odbila Marka: 'Zauvijek ćeš biti moj prvi muž'

- Mislim da će danas biti OK i bez tenzija. Mislim, ako budem raspoložena, mogu ja nešto započeti - šalit će se Miljana.

Najveća enigma parovima bit će Lorena i Stefan pa će ih ispitivati u kojem je smjeru otišao njihov odnos. Petra i Dario stići će odvojeno, baš kao i Manuela i Tihomir, koji tijekom čitave večeri neće moći sakriti nesuglasice. 

- Apsolutno je mogu pogledati ravno u oči - poručit će on.

Na večeru će stići i Saša koja će iskreno poručiti bi li sve ponovila te otkriti u kakvim je sada odnosima s Bojanom. No glavna tema ipak će biti Dario i njegove Plitvice jer će kandidati doznati da su ga ondje posjetile i Manuela i Lorena nakon kraja eksperimenta.

FINALNI TJEDAN 'BRAKA NA PRVU' Miljana je mislila da se Marko ohladio, a Heda rekla Zoranu: 'Moju si bol otjerao u zaborav!'

- Znaš što se dogodilo? Samo ne znam misle li ili ne misle da se to izgovori u nekom trenuku… - šaputat će Heda Andrei, a i dečki će ispitivati Darija o sinoćnjem izlasku.

- Došli kod mene u sobu, popili par pića, ona zaspala, zaspao i ja, ujutro se probudili - opravdavat će se ostalima.

- Čujem da spavaš po tuđim sobama - zanimat će i Stefana.

POGLEDAJTE VIDEO: BOŽO VREĆO OTVORENO RAZGOVARA S OBOŽAVATELJIMA

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 09.03.2023.

    Nazovimo stvari pravim stvarima, nazovimo stvari pravim imenom...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare