Show

Komentari 7

Miljana je pokazala romantičnu stranu, ali ipak odbila Marka: 'Zauvijek ćeš biti moj prvi muž'

Miljana je pokazala romantičnu stranu, ali ipak odbila Marka: 'Zauvijek ćeš biti moj prvi muž'

U finalnom tjednu showa, parovi koji su odlučili nastaviti s eksperimentom moraju ponovno izreći svoje zavjete partneru. Neki su nakon razdvojenosti odlučili ostati, a neki su ipak htjeli biti samo prijatelji

Finalni je tjedan 'Braka na prvu', a vrijeme je došlo da parovi obnove svoje zavjete koju su svojim partnerima izrekli na početku eksperimenta. Svoje nove zavjete razmijenili su i Miljana i Marko, a ona je napokon pokazala i svoju romantičnu stranu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Evo nas na kraju eksperimenta zbog čega sam pomalo tužna, ali ponosna na nas jer sam u ovom eksperimentu dobila baš tebe, svog gurua, svog osobnog šamana. Za nekoga tko se sam bori, lijep je osjećaj imati puno podršku, osjetiti kada ti netko čuva leđa i tu je uz tebe. Pokazao si se kao divan i odan prijatelj, netko kome sam mogla vjerovati i pomagao mi rasti. Bili smo autentični i iskreni od samog početka, zbog toga su nas vjerojatno spojili - započela je Miljana, a priznala je i kako joj je bilo teško napisati zavjete jer nije pretjerano romantična osoba. 

Iako je otkrila osjećaje prema Marku, nije htjela nastaviti vezu s njim.

- Moram priznati, dublje emocije se nisu dogodile. Hvala ti na svemu što smo prošli zajedno, moja odluka je da želim da ostanemo prijatelji i nadam se da i ti to želiš. Pamtit ću naš brak na prvu - rekla je te dodala kako će on 'zauvijek biti njezin prvi muž'. Marko je znao koji će biti njezin odgovor pa se nakon zavjeta nasmijao.

- Sretan sam što smo se upoznali i stvorili odnos pun podrške i razumijevanja. U ovom zajedničkom eksperimentu sam provodio i još jedan, svoj osobni eksperiment. U ovaj prsten utkao sam svaki doživljaj u ovom procesu i svaku emociju koju sam osjećao prema tebi. Ovaj prsten zato mora ostati skriven jer tko god ga stavi, odmah će se zaljubiti u tebe. Iako sam osjetio nešto dublje, za nešto više potrebna je obostrana kemija - rekao je Marko tijekom svojih zavjeta.

Najčitaniji članci