To je to što me zanima!

Nadia je kći srpskog redatelja Miroslava Terzića, a od roditelja je skrivala da ide na Beoviziju

I sve što kaže, to sam ja. I kada laže, dobro znam. Ti mu nećeš biti poslednja, jer to sam ja, jer to sam ja. Devojka tvog dečka, pjeva Terzić u pjesmi s kojom se nada da ide na Eurosong
Vidi originalni članak

Pjesma se baš lako upamti, pisali su pratitelji čuvši pjesmu Nađe Terzić (22), publici poznatije pod imenom Nadia. U drugom polufinalu Beovizije u četvrtak predstavila se s pjesmom 'Devojka tvog dečka', a nakon što je glasovima publike prošla u finale, u subotu je nastupila pod rednim brojem tri. Pobjeda i odlazak na Eurosong u svibnju u Liverpoolu bilo bi joj ispunjenje velikog sna. 

Nadia je školovana jazz pjevačica, a na audicije se prijavila bez da su za to znali njezini roditelji, piše Blic.rs.

- Uvijek sam bila primijećena. Imala sam samopouzdanja, znala sam da sam dobra. Imala sam uvijek podršku roditelja i publike. To mi puno znači. U međuvremenu sam odlučila stvarati glazbu koja je moja i jedinstvena - istakla je mlada pjevačica za 'Srbiju danas'. 

Inače, Nadia je kći Miroslava Miše Terzića, redatelja filma 'Šavovi' i serije 'Tajkun'. Na pozornicu Beovizije došla je u kratkoj minici, topu s dugim rukavima, visokim crnim čarapama i čizmama. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Dagi 66 05.03.2023.

    Rugoba

  • sinisabudimir 05.03.2023.

    Trebala je Nadja pobjediti Luku !?

  • Marko F 05.03.2023.

    Mala je slatka

Komentiraj...
Vidi sve komentare