To je to što me zanima!

'Nadam se da će Cosby gorjeti u paklu zbog svojih postupaka'

Janice Dickinson, koja tvrdi da ju je komičar drogirao i silovao 1982. godine u svojoj hotelskoj sobi u Nevadi, zadovoljna je presudom. Billu Cosbyju za zlostavljanje Andree Constand prijeti 30 godina zatvora
Vidi originalni članak

Gutala sam suze u sebi više od 35 godina i polako sam se počela gubiti. Desetljećima sam živjela s duševnom boli i noćnim morama, ispričala je Janice Dickinson (63).

Nekadašnja manekenka u razgovoru za britanski DailyMailTV ​​​​​​ispričala je kako se osjećala kada je čula da je Billa Cosbyja (80) porota proglasila krivim za seksualno zlostavljanje 35 godina mlađe Andree Constand, zbog čega komičaru prijeti 30 godina zatvora.

ZBOG ZLOSTAVLJANJA ŽENA Bill Cosby u kućnom pritvoru: Prijeti mu 30 godina zatvora...

- Kad me suprug probudio i rekao mi da je Cosby proglašen krivim ustala sam iz kreveta, duboko udahnula i vrisnula od sreće - prepričala je Dickinson.

Nekadašnja manekenka tvrdi da ju je komičar drogirao i silovao 1982. godine u svojoj hotelskoj sobi u Nevadi.

Kada je progovorila o silovanju, kaže, Cosbyjevi odvjetnici su je, baš kao i Constandovu te ostale žrtve, proglasili lažljivicom.

- Optužili su me da sam neuspjela starleta, pričali su da sam model koji se propao. Nazivali su me droljom te bivšom narkomankom - prisjeća se Dickinson.

Kaže kako joj nije jasno kako je Tom Mesereau uspijevao braniti komičara.

- Vjerujem da sam imala čelične živce kad sam uspjela sjediti u sudnici slušati nekoga tko je zastupao pedofile i, sada već osuđenog kriminalca, Billa Cosbyja - ispričala je nekadašnja manekenka.

Pitala se kako odvjetnik poput Mesereaua može mirno spavati.

- Optuživao me da sam spavala s oženjenim muškarcima. Kakav je to čovjek? - pita se žrtva.

Iako su joj i prijatelji i članovi obitelji savjetovali da ne svjedoči, odlučila je suočiti se sa zlostavljačem.

- Cosby je poznata osoba te je činjenica da je on osuđen poslala snažnu poruku u svijet - kaže jedna od ključnih svjedokinja.

Nakon svjedočenja su joj, prepričala je, drhtala koljena te joj je postalo zlo.

Suđenje je završilo i nekadašnja manekenka kaže da se sada može posvetiti svojoj obitelji te nastaviti biti majka i baka. Zadovoljna je presudom, ali ipak priznaje da nikakav zatvor ne može umanjiti bol koju je proživjela ne samo ona, nego i druge žene koje je nekada kultni komičar zlostavljao.

BILL COSBY Napao je preko 60 žena: Davao im drogu da se opuste za seks

- Cosby je zaslužio i više od 30 godina zatvora. Nadam se da će gorjeti u paklu zbog svega što nam je učinio - zaključila je Dickinson.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Plehan 30.04.2018.

    Kuda ide ovaj svijet?

  • fallout2 29.04.2018.

    jadan cosby svi ga napadaju a baš je bila dobra serija u mladosti.

  • sol 29.04.2018.

    Ne prica dali se svih ovih godina prasila ili je sašila?

Komentiraj...
Vidi sve komentare