Obavijesti

Show

Komentari 17

'Nadam se da će Cosby gorjeti u paklu zbog svojih postupaka'

'Nadam se da će Cosby gorjeti u paklu zbog svojih postupaka'

Janice Dickinson, koja tvrdi da ju je komičar drogirao i silovao 1982. godine u svojoj hotelskoj sobi u Nevadi, zadovoljna je presudom. Billu Cosbyju za zlostavljanje Andree Constand prijeti 30 godina zatvora

VIDEO

Gutala sam suze u sebi više od 35 godina i polako sam se počela gubiti. Desetljećima sam živjela s duševnom boli i noćnim morama, ispričala je Janice Dickinson (63).

Nekadašnja manekenka u razgovoru za britanski DailyMailTV ​​​​​​ispričala je kako se osjećala kada je čula da je Billa Cosbyja (80) porota proglasila krivim za seksualno zlostavljanje 35 godina mlađe Andree Constand, zbog čega komičaru prijeti 30 godina zatvora.

Bill Cosby u kućnom pritvoru: Prijeti mu 30 godina zatvora...
Bill Cosby u kućnom pritvoru: Prijeti mu 30 godina zatvora...

- Kad me suprug probudio i rekao mi da je Cosby proglašen krivim ustala sam iz kreveta, duboko udahnula i vrisnula od sreće - prepričala je Dickinson.

Nekadašnja manekenka tvrdi da ju je komičar drogirao i silovao 1982. godine u svojoj hotelskoj sobi u Nevadi.

Kada je progovorila o silovanju, kaže, Cosbyjevi odvjetnici su je, baš kao i Constandovu te ostale žrtve, proglasili lažljivicom.

- Optužili su me da sam neuspjela starleta, pričali su da sam model koji se propao. Nazivali su me droljom te bivšom narkomankom - prisjeća se Dickinson.

Kaže kako joj nije jasno kako je Tom Mesereau uspijevao braniti komičara.

- Vjerujem da sam imala čelične živce kad sam uspjela sjediti u sudnici slušati nekoga tko je zastupao pedofile i, sada već osuđenog kriminalca, Billa Cosbyja - ispričala je nekadašnja manekenka.

Pitala se kako odvjetnik poput Mesereaua može mirno spavati.

- Optuživao me da sam spavala s oženjenim muškarcima. Kakav je to čovjek? - pita se žrtva.

Iako su joj i prijatelji i članovi obitelji savjetovali da ne svjedoči, odlučila je suočiti se sa zlostavljačem.

Actor and comedian Bill Cosby arrives for first day of retrial at the Montgomery County Courthouse in Norristown, Pennsylvania

- Cosby je poznata osoba te je činjenica da je on osuđen poslala snažnu poruku u svijet - kaže jedna od ključnih svjedokinja.

Nakon svjedočenja su joj, prepričala je, drhtala koljena te joj je postalo zlo.

Suđenje je završilo i nekadašnja manekenka kaže da se sada može posvetiti svojoj obitelji te nastaviti biti majka i baka. Zadovoljna je presudom, ali ipak priznaje da nikakav zatvor ne može umanjiti bol koju je proživjela ne samo ona, nego i druge žene koje je nekada kultni komičar zlostavljao.

Napao je preko 60 žena: Davao im drogu da se opuste za seks
Napao je preko 60 žena: Davao im drogu da se opuste  za seks

- Cosby je zaslužio i više od 30 godina zatvora. Nadam se da će gorjeti u paklu zbog svega što nam je učinio - zaključila je Dickinson.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin