To je to što me zanima!

Nadzorna kamera snimila Amy kako šmrče kokain

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Amy Winehouse (24) snimljena je kamerom u Monarch klubu u Camdenu prošloga mjeseca. Ovih je dana pristala opet otići na rehabilitaciju
Vidi originalni članak

Britanska pjevačica već mjesecima se ne skida s tableta, alkohola i naravno kokaina. Prošloga je mjeseca Amy snimljena u Monarch klubu kako šmrče kokain sa CD-a koji se nalazio na stolu. Winehouse je kokain brzinski povukla i nastavila s provodom. Majka njenog supruga Blakea, Georgette zamolila je policiju da je ovaj put uhiti.
- Šokirana sam videom. Kad je pogledam pitam se do kad će ovako? Sada je zaista pretjerala - kaže njena svekrva dodajući da je policija nakon ovih dokaza zaista treba strpati u zatvor.
Ovaj video izašao je u javnost samo dva mjeseca nakon što je britanski dužnosnik Sir Ian Blair zatražio da se osude svi oni celebritiji koji će biti uhvaćeni kamerom u "ovakvim radnjama". Ovo je drugi video u kojem pjevačica konzumira drogu. Prvi video pojavio se početkom godine i na njemu je Amy pušila vjerojatno crack u luli. Zatvor je izbjegla jer policija nije mogla dokazati da je u luli zaista bio crack. Amy je prije nekoliko dana najavila kako opet ide u kliniku na rehabilitaciju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Ivan_ST 30.08.2008.

    a nadzorne kamere još ;) Svi vadili mobitele...koda ona nije pred tisuće njoh na stageu već... to čudo nema više pojma šta radi.

  • Hrc_dinamo 25.08.2008.

    Dobro pjeva,možda joj je to zbog droge pa uzima! xdd nek se goni ...takvih ima na milione.....

  • user_28422 25.08.2008.

    nju triba stavti u ludnicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare